Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Balul bobocilor….

Mă bucur să scriu din nou doar pentru mine…. ca tu, cititorule, oricum nu ai nimic de completat! huooo ! siiingur… atââât de siiinguurrrr!

În altă ordine de idei sa revenim la ideea din titlu. Să nu vă supăraţi pe mine dar dupa 4 ani de liceu şi 6 de facultate am devenit un pic plictisit de fenomenul numit “Balul Bobocilor”. Nu am înţeles vreodată care-i scopul unui astfel de eveniment.

Dar pentru că noi(eu şi colegii mei mult mai talentaţi de la outinmures) suntem la dispoziţia dumneavoastră pedofililor , vrem să vă ţinem la curent cu cele mai hot minore  din oraş.  În plus majoritatea au şi invitatţi  de mare angajament, Bitza, grasu xxl, Dj sauce , R.O.A.  o să încercăm să relatăm de la faţa locului.

până acum ne-am propus aşa:

aveţi şi alte recomandări?

PS: evident că dacă vrem să mergem undeva… oricum mergem dar frumos e să ne invite lumea :)).

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

4 Comments

Leave a Reply
  1. hai mah ca-ti comentez eu … 😛
    tu nu esti cam batran sa mergi la baluri de licee? :)) gandeste-te ca boboacele de anul asta s-au nascut cam cu 9-10 ani dupa tine.. :)))

    • Ma … Eu evit pe cat pot sa merg la balurile de boboci de licee.. 🙂 mi-e frica sa stau langa bunaciuni minore si rupte de bete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *