Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Bookland – Târg de carte, muzică, filme şi jocuri în Promenada Mall

BookLand se vrea a fi un concept unic în România, organizând târguri urbane de carte în mall-uri. Scopul este de a crea o apropiere între oameni şi carte. Proiectul se pare că reuşeşte această apropiere, aducând cărţile în mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult să îşi petreacă timpul:  în Mall-urile din oraşele vizitate.

Astfel, Caravana BookLand a ajuns şi în Tg. Mureş şi în perioada 10-15 iulie (până duminică adică) propune o întâlnire a publicului cu lectura şi cultura în… Promenada Mall. N-aţi fi zis că e tocmai un centru cultural, nu?

Ei bine, eu zic că nu strică o tură de aventură printre rafturile de cărţi înainte de vreun party sau concert. Şi din câte am înţeles, nu e un proiect dedicat doar celor pasionaţi de lectură. Pentru acest târg sunt pregătite peste 9000 de titluri nu doar de cărţi, ci şi de muzică, filme şi jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, fiind organizate şi nenumărate tombole şi promoţii la care se poate participa.

Dacă ajungem pe-acolo, revenim şi cu nişte poze şi-o părere. Mie, personal mi se pare o iniţativă tare faină, unul dintre puţinele lucruri care m-ar putea determina să mă plimb prin mall. 😀

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *