Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Brain Quiz cu Interact in J’ai Bistrot

Cu ocazia sosirii vacantei mult așteptate, Clubul Interact vă invită să participați la faza județeană a concursului de cultură generală Brain Quiz, urmată de o petrecere in încinta localului în care se va desfășura.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 22.06, începând cu ora 21.30, pe terasa J’ai Bistrot.

Se va participa în echipe de câte 3 membri, tineri cu vârste cuprinse între 14-19 ani, taxa de înscriere fiind 5 lei/persoană. Ocupanții locurilor II și III vor primi diferite premii, iar echipa de pe locul I va avea ocazia sa participe la faza națională a concursului, la mare, vara aceasta.

Pentru a vă înscrie la eveniment, completați formularul: https://docs.google.com/forms/d/1_mHuEx_L78rP_P8J-x4c2DNZ0eTDF3fIlAUch03f3qg/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *