Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Cadouri de Crăciun

Pentru că tot am intrat în minunata perioadă greţoasă în care toată lumea fuge de nebună prin magazine ca să cumpere ceva pentru alţii m-am gândit să trollăm puţin şi să facem un articol iubit de Google cu o listă de cadouri stupide pe care le-am putea face. Eventual să ieşim pe google şi cu magazine de caoduri Mureş dar cred că asta e deja prea de tot :)).

Eu personal i-am adus prietenei mele  din Germania un prelungitor. Negru cu 3 prize solid… o minunăţie. Nu era cadou de Crăciun dar oricum o idee bună. Leneşu vroia să-i cumpere Teodorei o ancoră(de vapor)  de 50 de Kg mai ştiu şi de alţii cu astfel de tâmpenii.

Na ce ziceţi facem o listă cu idei de cadouri de Crăciun? măcar să râdem un pic când or intra toţi să caute magazine cu cadouri Crăciun din Tg Mureş. Na şi pentru că ideea lui Mircea nu s-a implementat o propun pe lista de cadouri de crăciun.

Listă Cadouri de Crăciun:

  1. Ancoră de vapor 50 de kg.
  2. Prelungitor
  3. Rama foto tripla ca sa iti pui si amanta pe noptiera.
  4. Aparat de detartraj cu ultrasunete stereo
  5. Un birou imbracat in imitatie de piele ce imita lemnul
  6. Ceas de mână cu cuc
  7. Lanţ în formă de caca
  8. wiskey fără alcool
  9. James Bond, 007, Skyfall pe VHS
  10. Mocheta cadrilată pentru tavan

Lista e deschisă, aşteptăm sugestiile voastre.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

8 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *