Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Ce se poate face cu blogging-ul – o excursie in Norvegia

Chiar daca scriu mai puţin prin online şi încerc cumva să ies din zona asta de implicare directă sunt destul de conectat la tot ce mişcă prin România şi nu numai. Între noi fie vorba… cred ca mai prost decât mine scrie doar leneşu.

În altă ordine de idei , ieri mi s-a adus la cunoştinţă un proiect super marca Bogdan Dăscălescu. S-a hotărât omu’ să mearga cu autostopul până la polul nord ca să vadă Aurora Boreală.  Pe lângă faptul că e un pic dus cu vaca… e şi destul de hotărât. anul trecut a făcut o excursie cu pluta pe mureş de la Luduş până la ieşirea din ţară.

Evident că astfel de proiecte se fac cu bani… din sponsorizări dar la fel de evident că nu e deloc uşor. Toată aventura va fi consemnata pe site-ul proiectului cât şi pe facebook şi twitter.

Noi îi susţinem cu bannerul acela dragut din dreapta şi Cosmote cu mai multe.

E fain şi online-ul ăsta…. !

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *