Targu-Mures
21 Aug, Tuesday
16° C
TOP

Concert Amsterdams în grădină

Mie mi se par incredibili cei din J’ai Bistrot – fac ce fac şi cumva tot au câte ceva interesant aproape săptămânal, un concert, o piesă de teatru, o lansare, un festival de film, ceva de calitate găsesc ei. Aşa că din nou concert în grădină, 8 septembrie, de la orele 20. Şi nu oricum, ci unplugged, frumos şi relaxant, ca atmosfera de-acolo. Păcat că voi fi în drum spre mare atunci, eu m-aş duce la toate concertele acustice ce au loc în oraş.

În altă ordine de idei, The Amsterdams este o formaţie de indie rock din Bucureşti, înfiinţată în anul 2005. Componenţa actuală îi cuprinde pe Andrei Haţegan (voce, clape), Ovidiu Bejan (chitară, backing vocals), Augustin Nicolae (bass, backing vocals) şi Andrei Ungureanu (chitară).Formaţia a concertat în ţări precum Marea Britanie, Franţa, Spania, Olanda, Italia, Ungaria şi Cehia şi a cântat în deschiderea concertelor unor trupe precum The Cranberries, Handsome Furs și Wolf Parade.

Intrare: 10 lei

Event

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.