Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Concert de colinde al studentilor UMF Tg Mures

Scriu atât de rar în ultima vreme încât ar trebui să conteze când fac efort ca să scriu câte ceva. 🙂

În fiecare an înaintea vacanţei de iarnă, studentii de la UMF Tg Mureş organizează un concert de colinde. Intrarea e întotdeauna liberă.

Vă recomand să mergeţi căci  e probabil cel mai frumos concert de colinde care se întâmplă în Tg Mureş si e şi cel mai up to date şi politically correct. O să puteţi asculta de la colinde arhaice cântate în stil bizantin până la cele mai moderne colinde cântate cu formaţii intrumentale de anul 2013. Dar nu sunt ocolite nici colindele tradiţionale, populare sau abordarile clasice , anul acesta am văzut că va fi şi o soprană.

Iar ce e cel mai frumos  lucru e că majoritatea sunt studenţi la medicină doar în câteva grupuri sunt şi câţiva din afara UMF-ului.

Eu vă recomand concertul, se întâmplă marţi de la ora 19 la Casa de Cultură a Studenţilor Tg Mureş şi intrarea este liberă.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *