Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Concerte şi evenimente: 1-3 martie

Weekendul săptămâna asta mai degrabă începe de joi, ţinând cont că avem Excentric Party şi concertul Rattlejack, despre care am scris aici.

Vineri, 1 martie

Începem mai lejer, cu un concert indie al celor de la Sophisticated Lemons, în sufrageria J’ai Bistrot. Intrarea este 10 lei.

Sâmbătă, 2 martie

  • Premieră la Teatrul Naţional: “Şcoala nevestelor”, o comedie de Moliere de la orele 19.00
  • Stand-up comedy în Saga: Diana Roşca. Am scris aici.
  • Red&White Party în Cream Cafe – fetele îmbrăcate în roşu-alb vor fi servite cu un cocktail din partea casei. Intrarea este liberă.
  • Funkorporation live în Office. Vă spun că trupa e incredibil de faină, vocea solistei e extraordinară, iar abordarea pieselor e altfel. Intrarea este 10 lei.
  • Începe proiectul “British Documentary” al celor de la British Council.

Completare: Duminică 3 martie în Zanza are loc Spring Sound of Cream Party. Unul din invitaţii speciali este Baricz Gergő fost concurent al X Factor Ungaria, care va cânta la ora 21.00. Intrarea este 7 lei, iar dacă daţi attend la evenimentul creat pe fb aveţi sansa să câştigaţi trei vouchere de 50 de lei şi 2 vouchere la Misaki Salon (nu ştiu să vă spun nimic despre acest salon). Click aici pentru şi mai multe detalii.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *