Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Concurs pe pagina noastră de facebook

După cum tot anunţ de câteva zile (vreo 14 😀 ) vrem să facem un concurs exclusiv pentru facebook. De fapt este o campanie mai lungă, vreo două luni.

Partenerul nostru este magazinul Profi Office , magazin de papetarie , rechizite, Birotică. Găsiţi cam tot ce înseamnă în materie de consumabile de birou, de la hârtie la pixuri,  caiete şi ce vă trece prin minte.  Na şi pentru că ei vor să fie foarte prezenţi online( a se nota că au pagina de facebook nu profil) s-au gândit la noi că am fi o soluţie bună ca să aflaţi şi voi de ei. Magazinul se află în centru , pe strada călăraşilor nr 1, lângă Radio Gaga în locul magazinului Iguana , sau ce a fost acolo.

Ce ar fi bine să ştiţi e că pentru posesorii de studcard este o reducere de 10% .

Aşadar în dulcele stil caracteristic Outinmures.ro vă vom oferi nişte vouchere de cumpărături timp de două luni de acum încolo prin concurs. ce trebuie să ştiţi de la început , ca orice înscriere este validă cu o singură condiţie: să fiţi fani ai paginii de facebook a magazinului Profi Office! Normal că trebuie să fiţi şi fanii noştri…

Primul concurs care are premiu un voucher de 50 de lei începe de azi. Durează 7 zile( până miercuri la 23.59) .  Concursurile sunt exclusiv pe facebook…  pe pagina noastră.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

2 Comments

Leave a Reply
    • ma pentru companii au preturi foarte bune, dar trebuie sa ceri. in plus la pretul de raft in comparatie cu papirus ca e singurul loc care il stiu pe aceeasi tema si in aceeasi zona are preturi mai mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *