Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Cum scapi de un cont de facebook care hartuieste pe toata lumea

De câteva zile toată lumea mă pistonează cum că eu aş fi Criticul Mureşean. Nu n-am cum să fiu pentru că eu când fac mişto de oameni mă semnez. Să nu mă înţelegeţi greşit , îmi place când unii fac mişto de alţii mai ales când au argumente, doar că nu-mi plac tacticile astea curajoase de femeie la telefon. Anonim şi pe facebook…  Dacă îţi asumi ce spui eu sunt primul care te susţin.

Primul pas când apare o poză e să revendicaţi drepturile de autor.  dacă are 3 plângeri de-astea a banat forever de pe facebook şi adios.  Cum faceţi asta? orice ce poză pe care puteţi dovedi că voi aţi pus-o prima dată pe facebook e a voastră. de cele mai multe ori se prind ei când e reupload doar trebuie să semnalaţi pozele cu voi.  Conform legislatiei americane orice poza cu voi e proprietate intelectuală şi nimeni nu o poate folosi fără acordul vostru.

intelectual

Pasul doi e să raportaţi profilul dacă apare o poză cu voi puteţi raporta ca vă harţuieşte sau că e doar annonying sau mă rog puteţi fi creativi.

criticul 2

criticul 1

criticul 3.1criticul 3.2

Partea a 3a. Îl puteţi da în judecată pe cale civilă pentru defăimare, încalcarea dreptului la viaţă privată etc. Timeline-ul de facebook este spaţiu public, aşa a decis curtea de apel mureş anul acesta. Partea nasoală e că nu poate pretinde legal că profilul e un pamflet pentru că profilul se referă doar la persoane. Dacă avea o pagină… era altă treabă şi putea să scrie acolo că pagina e un pamflet. Dar cum spuneam, ăsta e un copil idiot de liceu…

 Sporuri maxime şi sper că v-a fost de ajutor. După ce aţi terminat cu raportatul block!

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *