Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Digi WiFi – Hotspoturi wireless în Tg Mures

Tot am vrut să vă zic dar evident că am uitat până astăzi când am citit un articol pe muresnews.

Nu ştiu dacă aţi observat dar în oraş e plin de reţele wifi cu denumirea “DIGI_2.4”. eeee chestia e acelea sunt disponibile pentru oricine e abonat la RDS. sunt accesibile de pe orice tip de mobile device cu placă wireless şi funcţionează chiar ok. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi e să mergeţi la digicare.rcs-rds.ro  si şă vă activaţi contul online în caz că nu aveţi deja cont. Pe lângă crearea de usere si parole pentru wi-fi vă puteţi plăti facturile şi aveţi customer care.

Treaba e că e destul de tricky făcută interfaţa şi ca să vă puteţi face cot de Digi Wifi trebuie să daţi click pe săgeţica aia mică unde scrieţi un user şi o parola după bunul plac :D.

După care cu acel user şi parolă vă conectaţi de oriunde pe orice hotspot. În cazul în care nu aveţi cont digi puteţi să activaţi un fel de demo mode care funcţionează o oră pe zi sau ceva asemănător. Partea cea mai bună e că 50 şi ceva de hotspoturi sunt outdoor în parcuri sau locuri unde iese lumea la aer ceea ce face posibil să ieşiţi să munciţi în iarbă afară la soare , la primăvară, cu laptopul şi să aveţi o conexiune bună de net.

A folosit careva digi wifi în afară de mine? eu la casa mureşeană în Tudor m-am conectat prima dată….

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

3 Comments

Leave a Reply
  1. din cate am observat in lista de pe siteul lor sunt mai mult prin spitale, benzinarii si mai putin in locuri unde merge lume cu telefoane sau laptopuri! dar e si aia de bine …

    • cred ca tine si de siguranta echipamentelor… e destul de greu sa puna în parc un router wireless ca lumea ca cel mai probabil o să dispară 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *