Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Alumni Camp

September 11 @ 10:00 am - September 15 @ 5:00 pm

Îți dorești să reîntâlnești oameni dragi cunoscuți de-a lungul timpului în proiectele Școala de Valori? Să puneți împreună țara la cale?

Hai la Alumni Camp, evenimentul creat special pentru voi, oamenii ce ne-au trecut pragul și au participat la proiectele noastre! Vino să ne spui ce-ai mai făcut în ultimul timp, în ce activități ai mai fost implicat, ce rol am avut noi în dezvoltarea ta, dar și să afli ce mai fac foștii tăi colegi de proiect și echipa Școala de Valori. Vrem să îți auzim povestea!

Și asta nu e tot! Ne-am gândit să creăm o experiență completă, așa că am pregătit sesiuni și activități interactive, care să te ajute în deciziile tale și să te ghideze în setarea obiectivelor și a planurilor de viitor.

Evenimentul este dedicat alumnilor Școala de Valori, care au participat la cel puțin 5 zile de ateliere și au vârste cuprinse înte 19 și 25 de ani.

Avem 60 de locuri disponibile pentru voi, cei care vor să ia contact cu mediul corporate, să afle informații utile pe plan personal și profesional și să retrăiască momentele petrecute alături de Școala de Valori, arătându-ne susținerea și implicarea lor.

Formular de înscriere: https://sdv.typeform.com/to/kWAj9M

Află mai multe accesând: http://scoaladevalori.ro/alumni-camp/

Details

Start:
September 11 @ 10:00 am
End:
September 15 @ 5:00 pm

Organizer

Scoala de Valori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *