Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Plan Inovativ de Integrare / Onboarding Angajati

June 24 @ 10:00 am - 6:00 pm

Workshop interactiv
Cand? Sambata, 10.00-18.00, 8 ore
Cost: 42 euro (drinks and lunch included)

Vi s-a intamplat sa angajati o persoana pe care ati considerat-o perfecta pentru rol, si totusi ati fost dezamagiti in primele 3 luni?

Ati auzit de ”botezul” noului sportiv venit in prima zi de cantonament? Dar de proverbul ”Sa incepi cu dreptul”?

Multe companii/ firme isi limiteaza activitatea de integrare a noilor angajati, la semnarea documentelor necesare dosarului de personal. Insa tot mai multe companii si-au dat seama cat de mult conteaza implementarea unui program de Onboarding, realizand ca exista o legatura intre impactul primelor zile de munca, satisfactia la locul de munca si fidelizarea angajatului.

In timp ce unele start-up-uri depun eforturi vizibile vizand procesul de integrare al noilor angajati, multi nu stiu cum sa-si dezvolte sau sa-si adapteze propria procedura interna de adoptare a unui nou coleg.

Nu mai amana si prioritizeaza crearea unei Plan de Integrare a noilor angajati, pornind de la cultura organizationala actuala a firmei. Poti obtine nu doar o cultura mai coeziva, dar angajatul va fi mult mai pregatit pentru a prelua noul sau rol.

Hai cu laptop-ul si vom invata impreuna cum sa concepem si sa derulam un plan inovativde onboarding. Adu cu tine orice materiale doresti despre firma in care lucrezi, daca crezi ca iti pot folosi ca si surse de inspiratie.

Vei pleca de la noi cunoscand deja pasii esentiali pe care trebuie sa ii demarezi (ca si HR, manager sau persoana implicata), pasi corelati cu stilul de invatare, comunicare si performanta asteptata.
 Plan personalizat de Integrare atat companiei, dar si noului angajat.
 Setarea obiectivelor pentru primele 30, 60, 90 zile
 Chestionare ajutatoare de feedback

Mentorul tau va fi Teodora Martiniuc – Licentiata in Psihologie, specializata profesional pe HR, a experimentat diverse organizatii profesionale, atat in tara, cat si in strainatate: de la agenție de recrutare, la dezvoltare produse, IT si distributie energie, activand in multinationale, dar si intr- un start-up autohton.

Cu certitudine, o buna integrare a noilor angajati le poate accesa potentialul, chiar daca nu prezice succesul in totalitate.
—————————————————————————–
Mentiune: In cazul in care mai multe dintre persoanele interesate de acest workshop, ar dori impartirea acestuia in 2 zile, a cate 4 ore sesiune, va rugam sa ne mentionati acest lucru pentru a ajusta formatul de derulare impreuna cu voi.

Details

Date:
June 24
Time:
10:00 am - 6:00 pm

Venue

InnoWork
Tamas Erno, nr 1
Targu-Mures, 540164 Romania

Organizer

InnoWork

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *