Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zenészek a zenészekért – Jótékonysági koncert

June 21 @ 7:00 pm - 10:00 pm

Mindenkit nagy szeretettel várunk, június 21-én, 19.00 órától a marosvásárhelyi Jazz & Blues Clubban, hogy közösen a Happy Feet és a Corax együttesekkel a zenét ünnepeljük. A Zene Ünnepe alkalmából, a marosvásárhelyi Transilvana Alpha Alapítvány és a Corax zenekar megszervezi a – Zenészek a zenészekért – című jótékonysági koncertet.
A koncert est alkalmával egy igazi zenei összefogásnak lehetnek szem és fültanúi mindazok akik eljönnek, hiszen a karitatív esemény több nemes célt szolgál: a Happy Feet, fogyatékkal élő személyekből álló zenekar támogatása a befolyó összegből és a láthatatlan fal ledöntése, amely a fogyatékkal élő emberek és a társadalmunk többi tagjai között emelkedik.
A Corax együttes tagjai azok a zenészek akik segítenek ebben és akik a sikeres karrierjük mellett boldogan szakítottak időt a jótékonykodásra, és ezzel példamutató magatartást mutatnak. Ez az esemény egy remek lehetőség a Happy Feet együttesnek, hogy bemutatkozzon a marosvásárhelyi közönségnek is, de egy egyedi előadás is, ahol sikeres zenészek fogytékkal élő zenészeket támogatnak, akiknek az élet nem sok esélyt nyújtott.

În data de 21 iunie 2017, începând cu ora 19.00, vă aşteptăm cu mare drag la Jazz & Blues Club din Tîrgu Mureş, pentru a sărbători împreună muzica cu trupele Happy Feet şi Corax. Ziua Muzicii este sărbătorită de Fundaţia Transilvană Alpha şi formaţia Corax, prin organizarea concertului caritabil Artiştii pentru artişti.
Cu ocazia acestui eveniment, vom fi martorii unei colaborări fărăr precedent în oraşul nostru, pentru că acest concert are mai multe obiective nobile: promovarea şi sprijinirea trupei Happy Feet, alcătuită din persoane cu dizabilităţi şi dărâmarea barierele sociale dintre persoanele cu dizabilităţi şi ceilalți membri ai comunităţii. Membri formaţiei Corax sunt muzicienii care, pe lângă o carieră de succes şi-au făcut timp pentru a se implica într-o acţiune caritabilă şi ne ajută cu dăruire în organizarea acestui eveniment frumos. Concertul este o oportunitate formidabilă pentru trupa Happy Feet, de a se face cunoscută în rândul comunităţii tîrgumureşene şi de asemenea în a face un spectacol unic alături de muzicieni de succes.

Details

Date:
June 21
Time:
7:00 pm - 10:00 pm

Venue

Jazz&Blues Club Targu Mures
str Sinaia nr.3
Targu-Mures, 540319 Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *