Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Fosta Berărie Rieder e acum local de manele

Dacă vă amintiţi de berăria Rieder, se pare că berea şi muzica rock nu e chiar pe placul tîrgumureşenilor. Aşa că Berăria a fost preluată de noi proprietari şi s-a transformat, da aţi ghicit, în local cu manele. În fiecare weekend puteţi să-i ascultaţi pe Ionuţ zis Guţă şi formaţia.   Cred că în total în Tg  Mureş sunt vreo 6 localuri cu manele şi lăutari.

Da ştiu, tîrgumureşenii sunt altfel  şi iubitori de cultură….. şi shaorma.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

9 Comments

Leave a Reply
    • astoria, triumf, miorita, casuta bunicii, tempo si acum rieder. mai era cezar la un moment dat, don pepe, si galactic. La tempo is lautari pe bune deci e good practice, la casuta bunicii se canta ce se cere si manele si populara.

      • La astoria am fost doar sa mananac o data (sper ca nu incurc carciumile), triumf si miorita habar nu am unde sunt, dar legat de casuta bunicii si tempo nu sunt deacord cu tine, chiar frecventez cele doua localuri dar manea nu am auzit niciodata(nu spun ca nu se canta la cerere), deci nu cred ca se poate cataloghiza ca si local de manea. Ca se deschide un club exclusiv de manea, nu vad nimic iesit din comun, am fost in sibiu intr-un club de manea, si crede-ma lumea avea un comportament extrem de ok, se pare daca toti sunt intr-un loc se comporta normal.

  1. da numa iubitori de cultura is muresenii, hai sa numaram discotecile ca nu sunt atatea cat localurile astea si clar nu is asa de populate … dar in schimb oamenii se dau foarte rafinati ssi culti 😉 bravo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *