Targu-Mures
27 Jun, Thursday
20° C
TOP

IVANOV în premieră la Teatrul Național

Ce ne pregătește Teatrul Național? Ne pregătește o premieră care se anunță a fi tare faină! 😀

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național anunță premiera cu spectacolul IVANOV de A. P. Cehov în regia lui Claudiu Goga și scenografia Liei Dogaru.

 

Premiera va avea loc miercuri, 04.04.2018, începând cu ora 19:00, la Sala Mare, a doua reprezentație fiind programată pentru ziua de joi, 05.04.2018, ora 19:00 la Sala Mare a teatrului.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii:

  • Nicu Mihoc, Elena Purea, Dan Rădulescu, Nicolae Cristache, Tina Moga Oltean,
  • Loredana Dascălu, Mihai Crăciun, Monica Ristea, Costin Gavază, Csaba Ciugulitu,
  • Cristina Holtzli, Ion Vântu, Cristian Iorga, Sergiu Marocico, Luchian Pantea,
  • Bianca Fărcaș, Emilia Banciu, Claudiu Banciu, Gabriela Bacali, Erika Domokos,
  • Tiberius Vasiniuc, Ștefan Mura și Zeno Apostolache Kiss.

Piesa lui A.P. Cehov spune povestea lui Nikolai Ivanov, un moşier cu multe datorii şi înconjurat de oameni pe care nu îi înţelege. Absurdul, lipsa de sens, frământările existenţiale sunt coordonatele personajului Ivanov. Acestora li se adaugă alternanţa stărilor de fericire cu cele depresive, generate de lumea în care Ivanov se învârte (o societate plină de bârfitori, cartofori, alcoolici sau parveniţi).

Regizorul Claudiu Goga propune publicului o nouă interpretare a textului cehovian, ajutat de o distribuţie de zile mari formată din actorii Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu-Mureş.

Dacă cele două reprezentații nu încap în programul viitor, poate zilele de joi, 19.04.2018, de la ora 19:00 și duminică, 29.04.2018, ora 19:00, la Sala Mare se vor mula mai bine programului. 😉

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii (de marți până vineri între orele 12:00 şi 17:30, tel. 0372-951.251).

De asemenea,  Casieria din incinta teatrului va fi deschisă de marți până vineri, între orele 09:00 şi 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, tel. 0365-806.865.

Ai posibilitatea de a achiziționa biletele și online pe platforma www.biletmaster.ro

Să te bucuri și de această premieră! 🙂

Post a Comment