Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Job la GR8events

Pentru cei care nu ştiţi GR8events e singura agenţie de evenimente Full Service din Tg Mureş. Pe lângă organizat de nunţi , petreceri private se ocupă şi cu decoruri florale, flori personalizate.

E, pentru partea cu florile şi aranjamentele florale au o florărie ce funcţionează la Fortuna în Tudor şi acum îşi caută o colegă cu experienţă, care se lucreze part time de la 16 la 20 şi încă doua weekenduri pe lună.  Jobul e pentru florăria care se adresează clienţilor persoane fizice dar dacă vă place , credeţi că vă descurcaţi oricând e nevoie de oameni şi pe partea de aranjamente. Florăria e primul pas.

Sfatul meu prietenesc e să nu întrebaţi de salariu din prima că nimănui nu-i place treaba asta. Salariile se plătesc la timp întotdeauna şi sunt bune. Nu sunteţi nici primul nici singurul angajat de la GR8events.

CV-urile in care e trecuta experienta relevanta se trimit pe contact@gr8events.ro iar alte detalii se obţin la nr de telefon 0742-025.535. 

Pagina de FB 

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *