Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Mananci gratis un an de zile

Nu ştiu dacă aţi observat noul banner de la noi din dreapta. Teoretic n-am nicio obligaţie să scriu acest articol practic n-am subiecte aşa că scriu.

Campania e destul de simplă şi interesantă: e o tombolă care vă cere doar să vă înscrieţi. Singurul efort pe care trebuie să-l faceţi e să mergeţi în restaurant şi să depuneţi în urnă acel tichet pe care teoretic ar trebui să-l primiţi în poştă. Dacă nu-l primiţi puteţi cere unul din restaurant. Premiul cel mare care se anunţă în decembrie este  1 an de zile , o masă pe săptămână la restaurantul Maris. Nu ştiu ce să spun că include această masă dar sper să aflăm cât de curând.

Noi am trecut de vreo două ori pe la  Maris şi e ne-a plăcut. o dată am şi scris

vreau să ştiu cum  vi se pare campania?

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

4 Comments

Leave a Reply
  1. e genul de campanie la care e foarte important să citești explicația, care întoarce numele. vrei să mănânci gratis un an? dar numai joia, de parcă oamenii sănătoși mănâncă o dată pe săptămână.

    • da nici mie nu-mi plac smecheriile de exprimare in marketing dar e boala romaneasca asta. Dar daca deschidem dialogul se mai schimba una alta 😀

  2. Treaba asta e la fel ca si cupoanele alea de pe groupon, unde cumparai un anumit de fel de mancare cu 1 leu(indifirent de pretul ei normal. Cand sunai la restaurantul respecti sa iti faci rezervare sau sa iti aduca acasa iti spunea ca vor fi locuri libere peste 3 luni.:) Desi undeva era specificat ca sunt disponibile maxim N cupoane(unde N<70) si poti comanda in orice zi a saptamanii.

    Mi se pare foarte funny urmatoarea chestie, o sa mergi pana in restaturant doar sa depui un cupon in tombola?:) oare nu te constrange sa mergi sa si comanzi ceva?:)

    • ma eu cred ca exact asta vor sa faca. Parerea mea ca e o campanie de awareness :D. n-am primit prea multe detalii. nu e o idee proasta sa aduci oamenii la restaurant pentru ca de bine de rau arata bine marisul. aici nu cred ca e o vreo problema. indr-adevar chestia cu mananci o data pe sapamana ce? nu-i chiar totuna daca e meniul zilei sau meniu a la carte de 50-100 de lei… asta e o problema de comunicare. dar cred ca se rezolva curand :d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *