Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Medifun 2013

medifun survivor editia 2013

Dacă sunteţi din Tg Mure, aţi fost studenţi în tg mures, încă sunteţi studenţi în Tg Mureş şi nu aţi auzit de medifun parerea mea că puteţi închide această pagină. Chiar nu mai are sens să vă bateţi capul.

Celorlalţi vreau să vă spun că azi e ultima zi de înscrieri la Medifun. Dacă vreţi să participaţi la medifuntrebuie să vă înscrieţi obligatoriu. Ori ca susţinători ai unei echipe, ori ca particpanţi într-o echipă. Ediţia de anul acesta vine cu o noutate şi anume că va fi un medifun cu circuit închis, members only.

Medifun 2013 se întinde pe 5 zile, din 26 iunie până în 30 iunie.  Locaţia e foarte secretă şi de fapt alte lucruri nu prea se ştiu. Ce pot eu să vă spun că a început nebunia cu medifunul…. pagina oficială e super activă,  echipele sunt foate încleştate deja şi se pare că anul acesta va fi cel mai bun medifun ever.

Eu sunt în echipa BELEA şi  vă aştept şi pe voi să vă înscrieţi! ori susţinători ori cu echipă 😀

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *