Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Oferta Specială Cinema City de Halloween

Pentru ziua de 31 octombrie Cinema City scoate o ofertă… Cumperi un bilet şi mai primeşti unu Gratis. Din păcate doar la două filme… Hotel Transylvania 3D Dublat de la ora 17  şi Silent Hill Revelation 3D de la ora 22.00.  Oferta e similară în toate oraşele în care există Cinema City.

Eu n-am văzut niciunul din filme dar toată lumea mi-a recomandat Hotel Transylvania ca o comedie cel puţin bună. Nu ştiu ce să zic dar mă gândesc că merită profitat de promoţie la cât sunt de zgârciţi cei de la cinema city.

Aţi văzut vreunul din filme?

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

7 Comments

Leave a Reply
     • am fost in vara la mib3 si scartaia ceva sus in plafon, banuiesc ca aerul conditionat era, scaunele alea sunt prea joase si e inconfortabil pentru picioare (cel putin pentru ale mele) si sunetul e sub cinemacity
      totusi parca era “de ultima generatie” sau “fenomenal”, nu un “refurbished”
      pana la urma se reflecta si in pret (4 sau 5 lei pentru elevi/studenti)
      a da, si era sa uit ca la HP:DH2 nu s-a obosit nimeni sa inchida usa timp de ~ 5 min, mare pierdere n-a fost, oricum in sala flora era mai naspa decat in sala mare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *