Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Pe unde să mai mergem pentru recenzii?

Pentru că trebuie să recunoaştem că ne-am lenevit şi umblăm mai mult pe la evenimente decât să facem treabă m-am gândit să vă întreb pe unde mai trebuie să ne băgăm nasul. Mai ales dacă n-am fost… ce restaurante, pizzerii, baruri, puburi şi orice unitate pe care n-am vizitat-o şi ar trebui?C

Cât de curând am de gând să merg pe la Zone X şi Sail. În rest mă gândesc să fac un reportaj despre cafenelele hotelurilor de 4-5 stele din oras.  Nu de alta dar am niste inside info foarte interesante şi cred că ar iesi ceva frumos….

Dar sunt deschis la tot ce spuneţi voi şi cu cât sunteţi mai creativi cu atât mai probabil  s-ar putea să se întâmple :)).

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

2 Comments

Leave a Reply
  1. De Zone X voiam să-ţi zic şi eu, chiar îs curioasă ce şi cum…Altceva mai creativ n-am, ţi-aş zice să vii în Sâncrai la Boti Bar unde-i biliard, plus mai sunt vreo 3-4 bombe, da’ mă rog…

    • mai sa stii ca si in crasmele alea bombe poti sa gasesti povesti faine… timp si chef sa ai. si e mai fain daca faci multimedia… gen si filmat. ca sa scrii ce auzi si vezi… dureaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *