Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Petrecerile Tematice. Studiu de Caz – Halloween

Sincer îmi place că începe să se dezgheţe lumea. Dacă acum câtiva ani nu reuşeai să faci un party tematic simplu gen Hat party acum la halloween te şi simţi naşpa să ieşi din casă nemascat. Aseară am fost la Halloween party in Jazz cu cei de la UMF.

Am văzut nişte costume complexe…. machiaje tot ce vrei. Foarte puţini oameni erau fără costum şi din ce-am văzut nici nu se simţeau prea bine. Mai mult decât atât şi cluburile intră în atmosferă cu decoruri, personalul mascat/costumat, oferte speciale şi evident petreceri.

Foarte frumos… mie îmi place. acum aştept ca frenezia asta de hallween să se transmită mai departe la alte petreceri tematice şi să participe toată lumea pentru a crea atmosferă.

Voi pe unde aţi fost la halloween? eu am fost în jazz… poze interesante am văzut la Old City, Piaf şi am pus eu câteva pe fb de aseară.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *