Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Plăcinta Americană

Mă nu ştiu cum sunteţi voi dar eu tot devin nostalgic cu vremea asta. Am impresia că de o viaţă e iarnă şi nu se mai termină. Duminică am avut şedinţă de semiredacţie la Rexo. Şi pe lângă faptul că mai nou au concerte live acolo am trecut pe lângă plăcinta americană.

Chiar lângă Rexo e un chioşc care de când mă ştiu eu vinde “plăcintă americană”. Aia a fost bucuria tinereţii mele cât am fost în şcoala generală dacă aveam bani îmi cumpăram plăcintă americană. Eu le-am prins de când costau 2500 lei vechi or smth. Acum costă 2,5 lei deci de vreo 10 ori preţul de atunci dar gustul nu se mai compară. Spre deosebire de tinereţea mea acum budinca era făcută literalmente cu apă şi avea un gust un pic penibil.

Nasoală treabă. Mă tot întreb cum de nu s-a gândit nimeni să facă o tonetă de-asta şi altundeva în oraş?

IMG00610-20130408-1928

Voi ce nostalgii aveţi din vremuri apuse? că încep eu să vă povestesc de sucurile TEC din staţia de autobuz de la fortuna sau despre sandwichurile calde de lângă clinica de dermatologie de pe Gh. Doja.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *