Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Plata cu cardul la Catering sau pizza

Pe mine mă disperă faptul că atunci când vrei să-ţi comanzi mâncare nu poţi plăti cu cardul. Şi e aiurea pentru că de foarte multe ori nu am bani cash. Dar aş mânca ceva.

Eu îmi dau seama că e destul de complicat pentru o pizzerie sau un local cu 100 de comenzi să-şi implementeze plata cu cardul dar un site cum e RoPizza sau Meniul Zilei ar putea foarte bine să facă muncă de intermediere şi oamenii să plătească comenzile la ei.

Sunt singurul care se confruntă cu dilema asta?

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

8 Comments

Leave a Reply
 1. Sau daca ii prea scumpa aparatura, se poate plati online in timp ce comanzi telefonic, desi si asta necesita ceva taxe la inceput. Platesti, le trimiti eventual confirmare prin e-mail si ii rezolvata problema. Sau prin SMS parca era ceva. Dar na…pt prea multi oameni ii complicat sa dai 2 3 clickuri. 🙂

   • Astia de la Lyoness au aplicatie cu care poti cumpara de pe mobile. Cel putin asa o zis un reprezentant de-al lor: o dat exemple cum ca s-or cumparat si masini prin astfel de aplicatii. Deci practic se poate si exista solutii…trebuie doar pus in aplicare. Mai greu ii cu implementarea…pt ca sigur costa ceva. 🙂

    • plata prin sms se poate face la mobil pay sau le payu fara probleme :D. e adevarat ca atunci trebuie sa lucrezi legal si sa platesti impozit si tva… ceea ce nu-i chiar pe placul business ownerilor. implementarea costa pana in 200 de euro si mai e un comision de pana la 3% din tranzactii.

     • Atata costa si implementarea la plata cu cardul online, desi taxa si comisioanele difera de la o banca la alta. S-ar putea face si cu comanda online si atunci poti plati online, dar n-are cine sa o faca. Or facut aia de la new york city pub & grill acum vreo 2 ani cu comanda online, dar o renuntat dupa ce le-am facut reclama proasta si ne-o dat de baut gratuit. Remember? :-)) Desi ei parca nu aveau si plata cu cardul online.

      Un sistem de plata online + comenzi online te costa undeva la 1000-1500 de euro cu tot cu site, taxe la banci, domeniu, etc. Sincer, daca ti-ai deschide o pizzerie mai profi ar merita sa cheltui banii aia daca stii sa te promovezi si intr-un an ti-ai scoate cheltuiala cu un minim de efort. 😀

      Update: am exagerat cu un an. in maxim juma de an poti lejer sa-ti scoti investitia si sa incepi sa faci profit cu tot cu taxele de mentenanta lunare (alerte prin sms sau alte chestii de genu care is destul de ieftine)

 2. Oferim solutii de gestiune stocuri online si vanzari. Trimitere facturi in format electronic prin email din program cu optiune plata cu card pe factura.
  0757233808 bocp.eu

 3. Au trecut doi ani dupa postul dumneavoastra si eu caut o posibilitate in targu mures de a comanada alimente sau mincare de restaurant online cu livrare acasa si posibilitate de a plata prin card online deoarece vreau sa ajut pe cineva care este bolnav si nu poate sa iese din casa si eu stau in strainatate. Caut de o saptamina si nu gasesc, Daca aveti vreo ideie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *