Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Preţuri mari şi fără rost

Nu ştiu dacă aţi observat dar încă în România e criză. Şi se anunţă şi mai nasol anul viitor.  Tot voiam să scriu că unii patroni de localuri au luat-o razna complet.

Nu ştiu când aţi fost ultima dată la Dublin dar cam pe atunci şi eu… adică acum  câteva luni.  Cred că prin iulie august aproape că au dublat preţurile fără să se schimbe ceva … altceva. Eu mai aveam obiceiul să mai mănânc să beau o cafea dar de când a ajuns o porţie de clătite matrix sau braşovene 16,5 lei şi o salată peste 20 de lei sa-mi dea pace. Unde mai pui că o apă la 0.33 e 6.5 sau ceva de genu’. Şi să zicem că nu ne-am supăra dacă sosurile ar fi sosuri făcute de ei la clătite  nu ketchup şi maioneză sintetice cumpărate de la metro.

Asta e nesimţirea… nu că e scump, ci că produsele sunt la fel ca la orice crâşmă. Adică diferenţa între Darina de pe Bega şi Dublin e doar preţul în rest ca şi calitate a serviciilor şi a produselor e exact aceeaşi treabă. Mi se pare exagerat …

Sau dacă e să luam  ca exemplu New York-ul din Mall. Altă ţigănie să-ţi taxeze nesimţit mierea sau zahărul. Am băut ieri un ceai m-a costat 10 lei în total….  prietene eşti nebun? la old city mă duc şi îmi iau miere până dau în diabet şi nu-mi cere nimeni bani în plus. Iar tu ceri 1.5 lei pe un plic de miere? dă-mi şi mie ce fumezi tu…

alte exemple de oameni care au impresia că târgumureşenii sunt nişte şeici petrolişti arabi aveţi?

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

16 Comments

Leave a Reply
  • acuma fiecare… sincer de cand s-a scumpit dublinul mananc cel putin de doua trei ori pe luna la Darina. Pe bega… ca e important care Darina ca nu-s toate la fel.

 1. Subscriu la ce ai scris despre Dublin..eu nu mai mananc acolo de cativa ani..am patit si eu odata ceva asemanator in sensul ca am mancat ceva foarte scump si prost si eu chiar nu am de gand sa incurajez asa ceva! sper sa fie multi ca si noi!!

  • slava domnului ca multa lume(50%)care citeste outinmures a declarat ca ce spunem noi conteaza mult sau foarte mult pentru ei. din vreo 12-15 mii de unici pe luna…. se simt 😀

  • barock nu e un exemplu bun ca ala oricum nu merge si nu a mers vreodata. acolo doar pentru faptul ca mergi poti fi catalogat retardat. nu poti sa-mi dai un motiv logic pentru care ai merge acolo decat faptul ca e gol non stop. dar si faptul ca e gol non stop nu inseamna decat ca e foarte prost….

 2. nu sunt multumit de mancarea de la KetchUP chiar daca nu e chiar asa scumpa .. e prea fuserita si uneori prea cruda
  si nu-mi plac deloc localurile din centru care iti cer 5 lei pe un suc la sfert 😀

  • apai este si altceva in afara de ketchup. la fel de ieftin… chiar mai multe. cat despre localurile din centru cu 5 lei pe suc… ma rog. o treaba ar fi sa aiba servicii de banii aia. in sensul sa ma pupe in fund, sa-mi schimbe scrumiera la 5 minute, sa-mi zambeasca samd. dar asa servicii ca la poklos bar… preturi ca la hilton. de-asta old city e un loc unde chiar iti face placere sa mergi…

 3. Lasa ca nici OldCity nu is grozavi cand vine de vorba de preturi pe servicii. Cu tine se comporta altfel ca iti stiu de frica, da la 8 lei shot-u de Jager ma astept sa jongleze cu vreo 10 in fata mea si sa nu le verse. Si cand e party serviciile lipsesc cu desavarsire. Poate ar putea compensa cu niste promotii sau un plus de personal.
  De mancat am mancat doar de 2 ori acolo, in lounge si pastele alea la 19,5 lei sunt mult sub asteptari. Frunza de patrunjel deasupra incearca sa ascunda cantitatea mica de carne.

  • mai interesant e ca am luat o sticla de jager de la bar ca nu vedeam ospatarita si cand a venit la masa si a vazut sticla ca dc nu am luat de la ea =))=))

  • stiu despre ce vorbesti. 😀 dar e alta problema… la party-uri oricât ai vrea nu se prea poate face nimic. nici plus de personal nu se gaseste desi ei tot angajeaza de cand s-au deschis… si daca te uiti un pic vezi destul de multe feţe noi. În rest e important sa oferiţi feedback la osptari … chiar îl dau unde trebuie şi se ţine cont.
   La preţuri… e scump. dar e ultima soluţie ca să-şi selecteze clientela. Cred că toată lumea îşi aminteşte că intrau tot felul de dobitoci la petreceri şi făceau scandal. na acuma… cam atât costă ca să ai pază ca lumea şi clienţi de calitate. nu e ieftin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *