Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Primele poze cu miss si mister Papiu

Câştigătoarea Miss Papiu Este Bianca Sarkany iar câştigătorul Mister Papiu este Bogdan Baciu.

Din ce ziceau colegele mele, balul a fost unul foarte reuşit iar eu îmi menţin părerea că Vodă prin Lobodă cum l-o chema e un dobitoc care putea să strice toată expunerea media a balului.

Aşteptăm impresiile zilele viitoare de la Sandra şi Paula.

LE: poza e furata de la Sergiu Cioban.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

12 Comments

Leave a Reply
 1. Prietene, tu castigi. Si iti explic de ce: fiind ca noi nu avem putere de decizie si ne.ai fortat mana cu directiunea. Habar n.am cum se face jurnalismul, dar sigur cu amenintari nu. In rest, iti doresc mult succes, sper sa te gasesc ca autor la pagina 5 din Libertatea in curand.

  • :))prietene, singurul lucru care-l voiam e sa scriem cat de fain e balul de la papiu. avand in vedere ca in general e mai bun ca restul si am si admis asta cand a fost cazul nu am inteles de ce nu puteam fi noi acolo. ca tu esti un bou frustrat si paranoic nu e chiar vina noastra :)). acuma n-ai fi vrut sa formulam o cere “draga voda, promitem ca o sa scriem de bine, oricat de cacat ar putea fi balul acesta si ne juram solemn sa nu ponegrim numele liceului papiu ca asa vrea voda” :))
   in rest … din ce ziceau fetele a fost beton. daca mai scoteam si niste interviuri iesea mult mai buna expunerea si mai de lunga durata… dar asa-i cand ne pierdem timpul si energia incercand sa punem lucrurile in ordine, in loc sa fim creativi

 2. Frumoasa atitudine, sa injuri. Se vede ca ai atitudine potrivita de ziarist. Eu sunt un “bou frustrat si paranoic” fiindca voi vroiati 2 invitatii cand v.am spus foarte clar ca va putem oferi doar una. Asta a fost una. Sa mai spun de partea cu nu scriu 1 articol ci scriu 5 ? sau de partea in care ne avertizai sa “nu ne punem cu tine” ? Si apropo de interviuri eu chiar am insistat la artisti sa va ofere voua un interviu, nu stiu de ce, nici in ruptul capului nu au vrut.

  • ioi ce ma enervezi. deci nu te-am injurat , eventual te-am insultat desi eu sunt de parere ca doar am constatat o stare de fapt. in al doilea rand nimeni de la outinmures nu e ziarist… ziaristi sunt aia care scriu la ziare… noi avem acolo sus un tagline il vezi? “noi ne dam cu parerea”. in al 3 lea rand.. discutia era ca nu vrei sa ma obligi sa vin eu la bal ca mie nu-mi plac balurile. mie imi plac dedesubturile si nu vrei sa te intreb de bugete, finantari, cheltuieli, minori, alcool. uite 5 articole diferite :)) din scurt… sau poate esti sufucient de amabil sa ne spui chiar tu lucrurile astea, gen numar de participanti, buget, finantare, cum a fost cheful in gallery, cati copii au plecat beti si altele.
   eu inteleg ca esti frustrat de felul tau… dar nu=s eu omul cu care sa te iei la cearta.

 3. oke hai sa o luam asa: In legatura cu bugetul nu va pot spune mare lucru, nu am centralizat datele iar cu artistii nu va spun nimic fiind ca exista clauza de confidentialitate in contract. Finantari: Sponsorizari si bilete Cheltuieli: Materiale de decor, consumabile, bilete, postere, motorina, paza, samd. Minori: faci un articol despre minori ? poti face si despre aprozare daca vrei. Iar treaba cu copii beti nu este treaba noastra, cei din cort au servit alcool si este de datoria lor sa nu serveasca alcool minorilor. Si ca sa o luam si mai direct, balul bobocilor de la papiu nu a fost eveniment public si nici organizat din bani publici. Poate ca iti merg cliseele astea cu altii. Si doamne ce.mi place ca te enervez. Am auzit ca.s bun, macar la asta.

  • :)) prietene cat timp Papiu nu-i liceul lu` tactu taci ca esti prost. E institutie publica care trebuie sa comunice din oficiu care sunt sursele de finantare mai ales daca sunt private. ar putea sa fie sponsorizari de la dealeri de droguri… ce zici de asta? :)) in rest esti asa de prost ca ma minunez ca ai ajuns in clasa a12a…. cand eram eu prin liceu erau mai inteligente fiintele prezente pe acolo. in rest ia legea 544/2001 documenteaza-te si hai sa vorbim despre institutii publice dupa, vrei?

 4. Sandra, eu nu va comentez parerile cu privire la bal. Nu de asta nu am vrut sa veniti. Nu am vrut sa veniti pentru ca mihai a inceput cu amenintari, iar eu nu ma impac foarte bine cu amenintarile. Ba chiar din contra, as vrea sa fiti foarte critici cu privire la balul nostru, sa stim unde am gresit. Iar mihai nu vrea sa inteleaga ca asta a fost un eveniment organizat sub egida colegiului, nu de catre colegiu in sine.

  • :)) adica vrei sa spui ca eu m-am enervat inainte sau dupa de ce ne-ati zis ca cele doua invitatii la bal de acum doua saptmani sunt de fapt numai 1, doar la teatru, in picioare? :)) in conditiile astea normal ca trebuie sa trec eu pe acolo sa vad minunea asta. si normal ca eu sunt cel mai prolific autor de pe outinmures, cel mai “sever” si mai curios. :)) eu am scris mai multe articole decat toti ceilalti la un loc… 😀

 5. Hai sa nu ne mai agitam degeaba si sa facem totu’ sa fie ok. Daca Mihai cu Raul au pornit pe picior gresit, so lasam moarta ca nu face nici un bine cearta.
  Mihai, daca au fost doua fete in teatru si ele pot sa-ti spuna tot ce e de spus, atunci deja e rezolvata o treaba; daca vrei sa iei un interviu bobcilor participanti / castigatori, sa-i intrebi cum li s-a parut balul din “interior”, cum s-au desfasurat repetitiile, cine i-a pregatit, torturat si cum, se poate rezolva si asta. Eu zic sa lasam neintelegerile pentru alte clase de oameni si sa facem lucruri utile si eficiente cu timpul nostru 🙂
  O seara buna va doresc!

  Godri Eduard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *