Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Program Teatru National – martie 2013

Aveți aici programul pe martie 2013 a Teatrului Național Tg. Mureș (click pe poză).

Mâine, 2 martie, avem o premieră, respectiv piesa “Școala Nevestelor”. Singurul lucru ce îmi sare în ochi e faptul (îmbucurător, de altfel) că pe următoarele două reprezentații ale spectacolului (7 și 9 martie) sunt jucate cu casa închisă.

Odată cu inaugurarea unei noi săli, respectiv sala Parking, are loc și premiera piesei “În carne vie”, în data de 19 martie.

În plus, în 28 martie, în sala mare, se va juca spectacolul “Milka”, spectacol în limba polonă, invitat în colaborare cu Institul Polonez București, fiind supratitrat în limba engleză.

Acestea sunt noutățile în materie de teatru pentru luna martie. Din câte am înțeles,urmează și alte premiere și colaborări cu Universitatea de Artă Teatrală. Eu sunt totuși puțin supărată că nu se joacă nici luna aceasta “Amurgul Burghez”, dar măcar am piese noi la care să merg.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *