Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Program Teatru National – Septembrie 2013

A început stagiunea 2013-2014. Să curgă piese de teatru, zic ! Premiere, reluări, spectacole invitate şi cât mai mulţi actori premiaţi. Pentru că sunt buni, pentru că spectacolele sunt în general bune, pentru că oamenii de-acolo sunt pasionaţi şi dedicaţi. Pentru că mai există cultură în Tîrgu Mureş şi lumea încă vine la spectacole de teatru.

Stagiunea a început oficial pe 1 septembrie cu spectacolul Carmina Burana. Cei care au văzut măcar o dată spectacolul înţeleg de ce spun că o alegere mai bună nu puteau face.

În imaginea din stânga sus puteţi vedea cam ce ne este pregătit petru stagiunea aceasta. Mai jos vă las un link cu programul pe luna septembrie.

Consumaţi teatru cu încredere!

Afis_septembrie_Compania_Liviu_Rebreanu

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *