Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Puzzle night la Old City

In sfarsit am ajuns si eu la puzzle night si vreau sa va povestesc cum a fost, cu bune si cu rele, ca de obicei. Daca nu stiti inca ce inseamna puzzle night cititi ce au scris colegii mei aici si aici. Ideea e ca pe la ora 8 vin organizatorii si distribuie niste foi pe care daca doriti sa participati trebuie sa le completati. Dupa ce ati completat cererea trebuie sa platiti 15 lei. Fiecare echipa (de maxim 4 persoane) primeste o punga in care sunt piesele de puzzle si o poza. Dupa ce se da startul trebuie sa desfaceti pungulita si sa terminati puzzle-ul cat mai repede. Primii trei clasati primesc premii. Cand am fost si eu a fost premiata si echipa care a terminat cel mai repede chenarul. Premiile consta din vouchere de consumatie sau bilete de cinema. La fiecare editie castigatorii primesc puncte. O etapa dureaza 10 zile. Castigatorii etapei trecute au castigat o excursie in Bulgaria.

Am ajuns aseara la Old City Pub pe la 7 jumate. Localul era cam gol, inca nici muzica nu era pornita. Din pacate aerisirea barului nu este buna asa ca a fost caldura si fum. Ne-am asezat la masa si am comandat berile. Chelnerita nu prea stia cum se desfasoara puzzle night-ul si a zis sa asteptam pana vin organizatorii.

Intre timp barul s-a umplut de oameni asa ca pentru a doua comanda a trebuit sa asteptam foarte mult. Cam dupa o ora au ajuns si organizatorii puzzle nigh-ului si au impartit foile de inscriere. Ne-am inscris si in scurt timp am primit si pungile dupa care s-a dat startul. Din pacate lumina la masa noastra era foarte naspa asa ca ne-am chinuit cu telefonul si cu lumina de bicicleta. Probabil s-ar putea rezolva si problema asta, dar pana cand pubul este plin si fara lumina potrivita pentru a termina un puzzle…

Desi lumina era naspa si era fum (nu stiu cum suporta fumatorii dar pentru nefumatori e foarte naspa) eu m-am distrat foarte bine, de mult nu am ras asa. Din combinatia de alcohol si puzzle rezulta o seara faina, nu conteaza ca am terminat cam pe locul 15, dar macar nu am fost ultimii 🙂

Daca suportati bine fumul si va place puzzle-ul (si berea) va recomand sa mergeti si voi marti in Old City, probabil o sa ma mai duc si eu dupa ce mi se curata plamanii. Pozele din seara asta le gasiti aici.

Written by Laci

Un sportiv impatimit care in timpul liber sta opt ore in fata calculatorului :)

165 posts

One Comment

Leave a Reply
  1. :)) ma laci tu nu ai stiut la ce te duci. asta era farmecul la puzzle night… oamenii vin cu lanterne si nebunii :)) cat despre fum… nu stiu ce sa zic… cam oriunde e inchis e asa… desi as putea spune cu mana pe inima ca in ultima vreme e printre cele mai ok locuri ca aerisire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *