Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Reguli de comportament in societate

catalin botezatu plange

despre bărbaţii cu sâni în loc de coaie

Am deosebita plăcere să cunosc tot felul de oameni. Bărbaţi, femei şi ceva între arată ca bărbaţii dar se poarte ca pizducele inocente.  Despre categoria a treia am chef să vă povestesc azi.

Ştiţi bărbaţii ăia frechezuiţi? arnajaţi? plini de sentimente care trebuie comunicate în minim 300 de cuvinte alambicate? cei care au inventat iubire şi viaţa …. pentru care lumea nu mai are mistere.   lumea? ca pieptul lor epilat şi dezgolit pe care îl admiră pizdulicile depresate.  Na, despre ăştia  vorbesc. Cred că cel mai bun exemplu este Cătălin Botezatu, el e prototipul inculţilor care au inventat mersul pe jos, al bărbaţilor care plâng şi suferă ca nişte gagici.

La prima vedere pentru un ochi neantrenat ar putea crede că de fapt ăştia sunt metrosexualii. Nu vă lăsaţi păcăliţi… deşi unii susţin că şi bărbaţii plâng câteodată , bărbaţii adevăraţi nu plâng. Pe ăştia îi puteţi observa cât sunt de proşti deobicei prin postări lungi pe facebook sau bloguri care nu au aliniate sau semne de punctuaţie pentru un efect maxim de derutare.  Vor să pară inteligenţi şi ei nu citează pe alţii , ei inventează lucruri alambicate ilogice. au nevoie de 500 de cuvinte ca să se plângă că prietena lor e curvă şi proastă. :)) remember Bote? când plângea dupa Bianca?

Dar momentul de apogeu e întotdeauna când sunt bolnavi sau suferă vreo decepţie. Ştim cu toţii , inclusiv prietena mea, că  bărbaţii rezistă greu la boală sau durere. eeee pentru Cătălini orice boală sau suferinţă sufletească se simte înzecit. Orice şut în fund se simte ca o locomotivă la 100 km/h, orice ceartă cu iubita e apocalisa şi încetării existenţei acestei lumi.

Dar ei sunt frumoşi, aranjaţi, macho. Până la prima palmă când încep să plângă ca nişte fete mari… în rest merg la sală, la salon, au pantalonii strânşi pe fund şi cămaşa mulată. Niciodată părul scurt sau chei.

Cine vine cu exemple? voi sunteţi anonimi …. eu nu-mi permit să dau nume :)).


Vezi mai multe din Comedie, Umor romanesc pe 220.ro

 

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

14 Comments

Leave a Reply
    • Nu stiu cum, si mai ales de ce, toti targumuresenii il au pe Calin pe FB, dar cand am citit despre postarile lungi pe FB, primul care mi-a venit in minte a fost el :)))

    • nu stiu cum arata in viata reala… ca l-am vazut in treacat o data sau de doua ori :)) dar daca e in tipologie… they are all the same :))

  1. asta da post de copil prost si agramat, felicitari! bine ca ai un site de stiri unde faci posturi ca o copila de 13 ani pe facebook!

  2. dar multa importanta isi mai da acest Catalin cu postarile lui de 100 de pagini..despre orice are cate ceva de comentat,in fiecare zi i se intampla ceva si ne impartaseste noua pe facebook (de parca ne-ar interesa)

    • eu nu-l cunosc pe om… nu l-am vauzut decat tangential de vreo 2 ori in viata si nici pe fb nu-l prea bag in seama. Dar daca voi ziceti… asa o fi :))

  3. Mai Mihai mai…cred ca ar trebui sa folosesti un alt limbaj in scrierile tale.Nu spun ca ce e scris nu e adevarat doar ca mi-as dori atunci cand citesc ceva pe outinmures sa fie ceva placut, funny, scris la un alt nivel…nu tot cu acelasi limbaj de cartier.Chiar cred ca poti mai mult de atat…iar in legatura cu articolul tau ai perfecta dreptate…sunt niste femei in adancul lor insa nimeni si nimic nu o sa ii schimbe niciodata in bine :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *