Târgu Mureş
28 Mar, Thursday
15° C
TOP

Review-Happy Valentine’s Day la Privo!

Voi preciza încă de la început : a fost exact așa cum ne așteptam să fie și anume elegant, deosebit, romantic!

Restaurantul Privo și-a așteptat seara trecută clienții, îndrăgostiții, într-un decor tematic deosebit, muzică live oferită de mult apreciata Koszika and The Hotshots, toate potrivite  cu 3 meniuri speciale.

Un pahar de prosecco și căpșuna în ciocolată, oferite din partea Hotel Privo, ne-au pregătit papilele pentru preparatele meniului ales de noi.

Lista  meniurilor special Valentine’s Day a cuprins : Meniul Love, Liebe și Szeretet. Vă provoc să citiți, în poza atașată, ce au cuprins acestea! 😀 Noi am ales meniul Szeretet, desertul-ciocolată în 3 culori făcându-ne cu ochiul. :p

Mâncarea a fost foarte bună, dulcele, săratul și iutele ne-au “amețit” papilele gustative! Porțiile au fost destul de mari, iar desertul, mult așteptat de mine, a fost extraordinar de bun, fără să exagerez!! Multe felicitări bucătarului!!

Între felurile de mâncare am reușit să aruncăm o privire în sala restaurantului : 34 mese de câte două, patru sau mai multe persoane, un total de 120 persoane răsfățate de ospătari, bucătar și un foarte bun somelier, care și-a învățat clienții arta savurării vinului!

Atmosfera a fost una plăcută și, în același timp specială, destinsă, muzica live, preparatele, băuturile și buna calitate a serviciilor au făcut ca seara de Valentine’s Day la Hotel Privo să fie una reușită!

Mulțimim Hotel Privo pentru un very Happy Valentine’s Day și vă felicităm pentru acest reușit eveniment!

Photo credit Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

Carmen Scurtu

 

Comments (6)

  • alex

    asta e reclama 100%

    reply
      • Maria

        E super articolul. Va rog sa imi spuneti cum vi s-a parut mancarea, ca si cantitate. De aratat arata foarte bine, si cred ca a fost delicioasa 🙂

        reply
  • Maria

    I enjoyed the evening even though some aspects of the menu weren’t thrilling. The entree was good, my main (fish) was good but it was cold. My cheesecake was too hard and not how a cheesecake is suppose to be. My husband on the other hand enjoyed everything on his menu ( the steak option). I thought that there was a lot of stress written all over the waiting staff’ s faces with the exception of the sommelier who was as usual chilled and professional. It was overall a good evening. Thank you

    reply

Post a Comment