Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Review Stand-Up Teo, Vio și Costel

Ai fost trist, te-au amuzat, ai fost beat, te-au amuzat deasemenea, nu există stare pe lumea asta din care să nu te scoată și să te facă să râzi cu lacrimi. Li se mai zice Treimea Stand-Up-ului românesc și sunt probabil cei mai tari din țară în materie de stand-up.

Cei trei magnifici, Teo, Vio și Costel au făcut un spectacol de zile mari miercuri 26 octombrie, pe scena localului Jazz&Blues Club din Târgu Mureș. Show-ul a durat aproximativ 2 ore, timp în care nu cred că a existat vreo persoană căreia să nu-i fi curs o lacrimă de la atâta râs.

dsc_1911

Costel e cel care a deschis scena, iar glumele lui despre peripețiile din facultate, despre împerecherea Caprei Negre și alte întâmplări de la spectacole sau din familie au fost de-a dreptul geniale. După părerea mea el a avut cele mai bune momente de amuzament.

dsc_1931

Viorel, sau Vio a continuat dezmățul cu glume bune despre familie, Parenting, despre bărbați, femei și relații. Vio a avut o prestație destul de bună,  însă a avut câteva glume care nu au prins la public.

dsc_1934

Cel din urmă, Teo s-a remarcat prin glume interetnice și momente de umor mai mult negru. Din punctul meu de vedere prestația lui de miercuri seară a fost una satisfăcătoare,  însă per ansamblu  show-ul a fost unul reușit, iar publicul s-a aratat mulțumit.

dsc_1944

În timpul spectacolului, cei trei au interacționat cu publicul, fără să exagereze cu glume la adresa spectatorilor. De menționat faptul că spectacolul nu a fost adresat tinerilor sub 18 ani, deoarece s-a folosit un limbaj cu conținut explicit.

dsc_1943

 

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply
  1. Un review deosebit, ai un talent scriitoricesc cum rar ti-e dat sa vezi. Efectiv am simtit ca am fost acolo, in sala, razand cu lacrimi alaturi de tine. Sublim!

  2. de ce nu incercati sa beti mai putin? Cu siguranta ati fi la fel de comici 😀
    Aceeasi bere in mana lui Costel la fiecare podcast 🙂 Pe termen lung e imposibil ca berea sa aduca beneficii in viata ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *