Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Salon E-Light

Fiind cel mai mic om de pe acest Pământ sau cel puţin din echipă, săptămâna trecută am absolvit liceul. Una peste alta, am colindat saloane mai mult decât mi-aş fi dorit.

De 3 ori la coafor, de 2 ori la machiaj, unghii, solar şi tot felul de bazaconii.

Astăzi, despre un salon deschis în subsol la Mureş Mall, care le are pe toate şi ceva mai mult. Salonul E-light. Coafor, solar, make-up, manichiură, tratamente faciale, tratamente corporale, masaje.
Ce are acest salon în plus faţă de altele? Pe lângă atmosfera foarte plăcută, aparate de ultimă generaţie pentru tot ce înseamnă masaje şi tratamente faciale şi corporale.

2013-05-21 E Light Salon OIM 016

Aparent, aceste aparate te pot face să scapi de vergeturi, iritaţii, câţiva centimetri-n plus din zonele cu probleme etc. Noi nu vă garantăm decât după şi dacă le încercăm. Dar vă spunem de ele, poate voi sunteţi curioşi să le încercaţi şi din câte am înţeles, în Tg. Mureş, doar aici se găsesc aceste aparate.

Sigurul lucru pe care vi-l pot garanta deocamdată când vine vorba de acest salon, este că domnişoara care se ocupă de make-up, Alina Pustai, este talentată şi se vede că ceea ce face, face cu plăcere.

Pe parte de coafor, există o colaborare cu binecunoscutul salon Diva de pe Panduri. Din câte am observat, la E-light lucrează 2 băieţi şi o fată.

2013-05-21 E Light Salon OIM 003

Tariful la solar e 1 leu/minut, şi are avantajul de a fi singurul solar din lume în care nu simţi că te prăjeşti.

Pe viitor, se anunţă deschiderea unei cafenele chiar lângă salon, iar clienţii acestuia vor beneficia de avantaje. Vom reveni cu articole în parte despre fiecare “componentă” a salonului… Stay tuned.

Vă las aici nişte poze cu salonul, făcute de Augustin Popescu.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

One Comment

Leave a Reply
  1. Buna,Imi puteti spuneva rog daca salonul este deschis intre Craciun si Revelion?
    As dori daca se poate o programare ptr ILP in una din zilele de :26.12.2014, 27.12.2014, 29.12.2014 sau 30.12.2014.
    Va multumesc

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *