Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Speak Floyd Live

După concertul tribut pentru formația Metallica, urmează încă un concert dedicat celei mai mari trupe de rock psihedelic și progresiv. Wish You Were Here, Roger Waters, David Gilmour…Exact, Pink Floyd. Concertul tribut se va desfășura în Jazz&Blues Club, pe 30 ianuiarie, de la ora 22:00. Muzica va fi asigurată de trupa Speak Floyd, din Cluj.

Sunt mirată de faptul că sunt organizate evenimente de o asemenea calitate și la noi. Nu știu ce credeți voi dar eu am simțit mereu lipsa evenimentelor muzicale din Târgu Mureș. Cine știe, poate începem să ne extindem orizonturile cât de cât.

Chiar mi-a captat atenția concertul de joi, sper că puteți ajunge toți. Eu una nu aș rata o seară ca aceasta, niciodată!

 

A Metallica megemlékező koncert után, egy újabb koncert következik, a világ leghíresebb progresszív és pszichedelikus rock együttesének dedikálva. Wish You Were Here, Roger Waters, David Gilmour…Pontosan, a Pink Floyd. Az esemény a Jazz&Blues Club-ban fog lezajlani, január 30-án, 22:00 órától. A zenét a Speak Floyd, kolozsvári együttes fogja biztosítani.

Csodálom, hogy ilyen magas szintű fellépéseket szerveznek nálunk. Nem tudom ti, hogy vagytok ezzel, de én mindig is éreztem a vásárhelyi zenei életnek a hiányát. Ki tudja, talán szép lassan mi is kitágítjuk a nézőpontunkat, már amennyire lehetséges.

Tényleg megragadta a figyelmem ez a csütörtöki este, remélem minél többen részt vesztek majd. Én biztos, hogy nem hagynék ki, egy ilyen alkalmat!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *