Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Stand up comedy în Saga cu Micutzu şi Sorin Pârcălab <3

Showul s-a anulat din cauza vremii!

 

Am citit acum câteva zile, că este stand up comedy în Saga, cu Micutzu de la Deko. Eram aşa în dubii dacă să mă duc sau nu, fără vreun motiv neapărat.

Dar pentru că noi anunţăm tot ce se petrece în Mureş, intru pe pagina lor şi văd că Micutzu nu vine singur ci cu nimeni altul decât Sorin Pârcălab. Nu are rost să reiau povestea, cum că el este stand uper-ul meu preferat, că îl urmăresc de când lumea şi pământul etc. Cert e că vine la Mureş şi vi-l recomand cu aceeaşi căldură cu care l-am recomandat pe Bordea.

Despre Micutzu nu ştiu foarte multe, dar acesta este un lucru bun pentru mine, deoarece am să mă duc fără nici o preconcepţie, şi am să fiu pur obiectivă. Despre Sorin nu pot să spun acelaşi lucru :).

Oricum, este o surpriză mai mult decât plăcută, să aflu că vin baieţii la Mureş. Bravo Saga, îmi palce de voi mai ales pentru că sunteţi consecvenţi.

Aşa că vineri, 21 septembrie, începând cu ora 21.00 cred (dacă vă rezervaţi masă, cu siguranţă trebuie să fiţi acolo pe 8) ne vedem pe terasă la Saga, să îi urmărim pe Micutzu şi Sorin. La Peninsula am ratat mare parte din show-ul lui, astfel că acum îmi iau revanşa.

PS: nu ştiu exact nici ora nici preţul unui bilet. Trebuie sunat şi întrebat. Cam neprofi, dar ce să faci 😉

UPDATE: un bilet e 20 de lei  iar spectacolul incepe la ora 20.

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *