Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Stire: Cupa Coca-Cola fotbal de sala

În weekendul ce vine 27-28 aprilie are loc la Tg Mureş faza zonală a Cupei Coca Cola la Fotbal.

Tîrgu Mureş-ul e centru pentru fazele zonale alături de Bucureşti, Oradea, Piteşti şi Iaşi. De la noi din oraş s-a calificat Colegiul Naţional “Transilvania” dar noi îl ştim toţi ca liceul Economic. Din păcate doar vineri se anunţă grupele şi atunci putem şti de la ce oră joacă ai noştri dar de principiu sâmbătă vor fi 2 grupe de câte 3 echipe fiecare cu 3 meciuri iar câştigoatarele din fiecare grupă vor juca duminică finala de la ora 10. Eu zic că şansele sunt foarte mari pentru ai noştri iar dacă ne şi mobilizăm să-i susţinem să umplem Sala Polivalentă.

Ce pot să vă spun e că săptămâna trecută am făcut un interviu cu Claudiu Şomfălean, antrenorul băieţilor de la Economic, şi băieţii sunt foarte optimişti şi montaţi să ajungă la faza naţională.  Eu nu pot decât să mă bucur şi să le ţin pumnii iar pe voi vă îndemn să mergeţi să-i susţineţi. Şi noi o să încercăm să ajungem să facem poze dar se întâmplă o mulţime de lucruri weekendul ăsta.

Succes maxim pentru ai noştri!

 

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *