Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

STIRI: Casa mureşeană deschide un restaurant în centru

Casa Murşeană cred că vrea să devină un lanţ de restaurante low cost şi până acum pare să le meargă.  După cele două restaurante, cel de pe Gh Doja şi cel din tudor de pe Moldovei , zilele trecute au anunţat că îşi deschid un nou restaurant în centru.  Se pare că exista deja 3, mai e unul în dâmbu.

Se pare că tot ce e ieftin în mureş merge şi se dezvoltă. Asta spune multe despre starea economiei locale….

Casa mureseana centru

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

6 Comments

Leave a Reply
  1. Cel din Dambu nu e Casa Mureseana, e Casa Ardeleneasca, afacerea e preluata si continuata, dar din cate am inteles, nu mai apartin de aceeasi firma. Seamana totul, dar gusturile si produsele sunt putin diferite.

  2. Am fost la Casa Mureseana din Mureseni…..am plecat cu un gust amar de acolo, mancarea foarte proasta , tacamuri, farfuri murdare si mai rau in salata fire de par…..si as mai putea continua….. A fost pentru prima si ultima data ca am fost acolo si o sa am grija ca prietenii mei sa nu ajunga pe acolo….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *