Targu-Mures
22 Nov, Friday
5° C
TOP

Tatăl meu, preotul

Tatăl meu, preotul revine pe scena Teatrului Național!

Te-ai întrebat vreodată…

“Ce face o familie tradițională când apare – fără sfidare și fără rea-voință – problema homosexualității? 

(Leta Popescu, regizoarea spectacolului)

 

Ei bine, această întrebare își dorește regizorul să fie pe buzele publicului la spectacolul TATĂL MEU, PREOTUL de Gabriel Sandu, regia Leta Popescu, scenografia Tiberiu Toitan și muzica de Magor Bocsárdi. 

Spectacolul Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație care va avea loc

joi 7 noiembrie 2019, de la ora 19:30, la Sala Mică!

Distribuţia spectacolului este formată din actorii: Vlad Bîrzanu, Dan Rădulescu, Monica Ristea, Alexandru-Andrei Chiran și Cristian Iorga.

 

“Recomand Tatăl meu, preotul ca modalitate de a (ne) testa propriile prejudecăţi, tipare de gândire şi idiosincrazii. Spectacolul provoacă la redefinirea unor noţiuni de libertate, acceptare şi de confesiune morală. Şi, nu în ultimul rând, încântă prin realizarea reuşită şi echipa dedicată a cărei muncă se vede.”

(Andrei Vornicu, liternet.ro)

 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la casieria din incinta teatrului – de marți până vineri între orele 09:00 – 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor sau la numărul de telefon 0365.806.865, respectiv la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 – 17:30 sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente onlinewww.biletmaster.ro

Hai, hai la teatru! 🙂

Postează comentariu