Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Trance Vibrations in Cream Cafe – Anulat

S-a anulat

De bine ce mergea Cezar şi Cream Cafe s-au vândut la pachet şi de pe 1 martie au alţi proprietari. Care se pare că nu se prind că unul din motivele pentru care o crâşmă nu merge e pentru că daca-i zici cafenea omul are nişte aşteptări care nu implică petreceri, lasere şi muzică house.

Dar până o să aibă soarta Selectului care s-a reînchis după ce s-a redeschis eu zic să profitaţi.  Vineri pe 15 martie  vin nişte DJ chiar buni, Stefanno B2b Julliano, care au fost pe la House Parade mai mulţi ani la rând şi alte evenimente. Ei reprezintă şi Brandul Trance Vibrations în România, sub care sunt şi alţi artişti ca Above & Beyond pe care i/l-am văzut la Peninsula.

Partea bună e că e intrare liberă. În deschidere cred că va fi Gabriel Ross care e şi el de la House Parade.

PS: sâmbătă va fi o petrecere neaducătoare de profit ci de faimă cu shoturi de tquila la 4 lei şi absinth la 6 lei. Cum ziceam… profitaţi

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

4 Comments

Leave a Reply
  1. ”Ei reprezintă şi Brandul Trance Vibrations în România, sub care sunt şi alţi artişti ca Above & Beyond pe care i/l-am văzut la Peninsula”. Ce bou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *