Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
13° C
TOP

Transylvania Music Event – Cluj Napoca

Nu mai e o surpriza pentru nimeni ca noi oim-isti sustinem, participam si promovam festivalurile de muzica (dor mare de Peninsula mon cher).

In perioada 21-22 noiembrie, in Cluj are loc un festival indoor Transylvania Music Event. Acesta e impartit in doua tematici “Youth Party” si “We love the 90’s”.

In ziua 1 la Youth Party vor concerta pentru prima data in Romania Rudimental (cei care au colaborari cu Emile Sande, John Newman), precum si Chicane care au mau fost la Bucuresti, Suie Paparude si Golan.

In ziua 2 -We love the 90’s- sunt asteptati Snap (sigur va amintiti “I’ve got the Power“) Nana (I remember the time  si Lonley erau pe repeat la casetofon <3), Ice MC si Loona.

Locul de desfasurare a festivalului e sala polivalenta din Cluj. Intamplarea face ca am fost recent acolo la concertul lui James Blunt. Sala e noua si face impresie buna. Holuri mari, largi, curatenie peste tot. Deci locul e bine ales.

Pana astazi pretul biletelor (presale) este urmatorul: abonament doua zile 60 de lei, ziua 1 youth party 50 lei si ziua 2 we love the 90’s 25 de lei.

Incepand de maine pretul biletelor (normal) va fi de: ziua 1:  90 de lei si ziua 2:  50 de lei (ab 140 lei).

Hai sa ne bucuram de muzica!

 

 

Post a Comment