Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Tuning/Drift Show

Trebuie sa recunosc ca mă bucur că se întâmplă din nou. Şi nu neapărat eventul în sine… că am o limită cât pricep din lumea asta a automobilismului dar prin prisma faptului că se face.

Marea calitate a lui Mihai Radu.  nu mi-a plăcut de el de la început dar omul e constant. Şi dacă se apucă de ceva e pe termen lung… rar l-am vazut să abandoneze un proiect. Şi oamenii cu astfel de ambiţie ştiu ei ceva. Nu ştiu, parcă te inspiră. Spre deosebire de mulţi alţii care la prima critică se pun în fund şi plâng ca nişte fete mari, Mihai merge mai departe. Nu-ţi place? asta e … nici nu prea pune la suflet.  Mic om, mare caracter :))

La tuning show cred că e a3a ediţie. Nu-s 100% convins dar aşa cred. Ce vedeţi acolo? maşini tunate , gagici mulate, mulţi başi în portabgaj.

CIne face atmosferă? în mod tradiţional Dj Shiver care va fi ajutat de Dj Vice.

Când e eventul? sâmbătă şi duminică, în parcare la Promenada Mall.  intrarea e libera

 

Bine ar fi să-şi schimbe totuşi textele de pe un an pe altul… dar no chiar pe toate nu poti sa le ai.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *