Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Un Craciun Gr8 by GR8events

Nu știu cum sunteți voi dar mie iarna îmi plac decorațiunile de Crăciun. Mi-ar fi plăcut să fie Crăciunul prin februarie ca să mă tot pregătesc toată iarna. Dar pentru că lucrurile nu sunt tocmai cum vreau eu, câteodată, ne adaptăm.

În perioada asta e mare nebunie comercială dar pentru noi, tîrgumureșenii, cred că cel mai bun loc de shopping e mall-ul. Personal cred că Promenada s-a poziționat ca cel mai bun mall din Mureș și prea curând nu va fi detronat de pe această poziție. Iar acum sunt tot felul de tîrguri, le-ați văzut menționate și la noi.

Dar să revenim la oile noastre. Pe lângă organizatul de nunți, botezuri și alte evenimente ei comercializează și produse din zona de decoruri din flori.  În perioada aceasta îi găsiți în Promenada Mall la ambele târguri de Crăciun. Sunt prezenți cu tot felul de decorațiuni pe “bază de brad și motive de Crăciun” făcute manual de ei și pe care le găsiți în zona fântânii din promenada până de Crăciun.

Eu vă recomand să-i căutați că sunt foarte simpatici 🙂

Poze puteți vedea la ei

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *