Târgu Mureş
19 Mar, Tuesday
-2° C
TOP

Review Valentine’s Day la Privo

Gântiți-vă: alături de persoana iubită, un restaurant pe care pur și simplu îl îndrăgești (nu se poate să nu), un decor deosebit, muzică live și un meniu special pregătit asezonat cu cele mai bune vinuri ale cramei Privo! O seară de Valentine’s Day cu adevărat deosebită! 🙂

Nu puține suflete îndrăgostite au ales să petreacă această seară în stilul Privo, și vă spunem sincer, că bine au ales.

Paharul de prosecco, muzica de fundal, atmosfera creată și decorul tematic, simplist ne-au condus pas cu pas în tema serii.

Noi, cu mari zâmbete pe fețe, ne-am făcut curaj și ne-am început seara cu o caricatură, fiind printre primii “curajoși” ai artistului. Avem o memorie fizică pe care o vom înrăma 😀

Rând pe rând mesele restaurantului s-au ocupat de oameni dragi și iubiți, iar primul preparat al specialului meniu a “ieșit” din mâinile chef-ului. Starter-ul rece a fost

Panna Cotta din brânză de capră cu sfeclă roșie și caviar de portocală cu fistic

Un preparat răcoros, aromat, fin, o combinație foarte potrivită! Nu vă pot spune cât de bine a asezonat Marius Danciu acest starter cu un bun vin – Liliac Fetească Regală…

Multe zâmbete, multe pahare ciocnite și bună stare s-a văzut tot mai clar în restaurant.

Nu mult a durat până când următorul vin asezonat, Domeniul Bogdan Rose, a însoțit preparatul

File de cod în glazură Teriyaki cu piure de țelină și sparanghel

Întotdeauna un deliciu acest cod alb! Un preparat fraged iar acea glazură și piureul de țelină… o încântare plăcută pentru papilele gustative! 😀

Dacă de bucuria noastră gastronomică s-a ocupat Chef Florescu Adrian și de cultura vinului somelier Marius Danciu, atmosfera, notele muzicale tematice, dansul și distracția a fost responsabilitatea trupei Reea care, incontestabil, a reușit să miște foarte bine lumea, să o danseze și să o încânte cu ale ei piese.

Cele 5 course ale meniului au continuat să apară, felul principal fiind reprezentat de

Medalion de Mangaliță, cremă de mere cu scorțișoară și cartofi cu salvie

Un preparat foarte bun, fraged, potrivit condimentat iar acea cremă de mere cu scorțișoară…un deliciu! Nu a lipsit nici de la acest fel principal vinul asezonat, Liliac Red Cuvee. Perfect!

După ce toate aceste preparate au fost “devorate”, a venit și acel moment al serii și al meniului și anume intermezzo și desertul!! 😀

Sorbet de ghimbir, lămâie și lime

Mousse de ciocolată neagră, apă de trandafir și zmeură

Două delicii!! Unul fresh, fin și răcoritor care ne-a făcut cunoștință, într-un mod cât se poate de potrivit, cu deliciosul desert. Un mousse foarte fin, gustos, o ploaie de savoare asezonat cu un vin de excepție: Bortolotti X Dry Time. Un final de meniu Valentine’s Day marca Privo!

Pentru a nu mai știm a câta oară, restaurant Privo ne-a surprins plăcut din toate punctele de vedere! Trecem pe listă încă un eveniment reușit pe parcursul căruia am simțit gustul răsfățului și dragostea persoanei iubite!

Mulțumim Hotel Privo și pentru acest romantic Valentine’s Day!

Photo credit Dorin Bonta

Post a Comment