Targu-Mures
22 Aug, Wednesday
18° C
TOP

Vibe Festival – un program colorat

În mai puţin de o lună începe a doua ediţie a Festivalului VIBE din Tîrgu Mureş.

Pe lângă concerte şi discuţii în cadrul VIBE Koli, organizatorii pregătesc un festival colorat: participanţii sunt aşteptaţi cu întrecere de fotbal, activităţi în alte domenii de sport, jocuri incitante, salon de înfrumuseţare şi cafenea.

Vibe Festival doreste să mulțumească cât mai mulți participanți posibili de aceea nu se rezuma doar la muzică ci îsi doresc să aducă va în plus. Iar acel ceva în plus este Fashion Corner-ul, Campionatul de Fotbal si Bătălia Formațiilor.

Fashion Corner

În cadrul Fashion Corner-ului se poate savura o cafea si se pot asculta relatări despre modă, se pot vedea prezentări de modă, pot fi alese produse de design şi artizanat şi va exista un „Hair- and make-up lounge” pentru iubitorii de frumuseţe. Vor avea loc întâlniri cu „bloggeri”. Doritorii se pot întâlni cu Kávási Kinga Enikő şi Kávási Sarolta, fondatorii Chocolate Fashion Coffee Blog.

Dintre programele pe timpul zilei se pot alege: volei de plajă, airsoft, fotbal american, Just Dance Playstation, Laser Tag, yoga, badminton, perete de alpinism, o cupă de fotbal, jocuri giante și multe alte activități interesante. Studenţii Universităţii de Artă din Tîrgu Mureş se pregătesc cu un parc de statui vii, iar dansatorii de la Navarra Dance vor avea şi ei o prezentare şi în acest an.

VIBE Football Cup

Sub influenţa campionatului mondial de fotbal din acest an, organizatorii pregătesc o competiţie de fotbal pentru câştigarea CUPEI FESTIVALULUI. Se fac înregistrări prealabile şi se acceptă înscrieri pentru competiţia de fotbal din zilele de 7 şi 8 iulie. Se pot înscrie echipe formate din minim 6, maxim 10 persoane, taxa de înscriere fiind 600 ron pe echipă, pentru care membrii echipei primesc bilete de intrare la festival pentru două zile (pentru celelalte 2 zile rămase se pot lua bilete la preţ preferenţial de 120 lei). Dacă toată componenţa echipei posedă deja abonament pentru cele 4 zile a festivalului – înscrierea la competiţia de fotbal este gratuită. La Cupa de fotbal sunt aşteptaţi în primul rând studenţii, astfel majoritatea jucătorilor trebuie să fie studenţi activi (cu carnetele de student din 2017-2018), dar pot fi incluse în echipă şi maxim 2 persoane care nu sunt studenţi. La acest eveniment se prezintă la faţa locului şi o adeverinţă medicală pentru practicarea sportului. Alte informaţii legate de înscrieri şi completări de formulare se găsesc la pagina: http://vibefestival.ro/hu/vibe-football-cup/. Formularele completate se trimit la adresa: activities@vibefesztival.ro până la data de 24 iunie!

Start pentru Epic Music Battle

Concursul anunţat pentru DJ-i şi trupe de muzicanţi porneşte la 7 iunie pe pagina oficială de Instagram a festivalului. Dintre cele 7 trupe care s-au înscris, organizatorii vor alege patru, dintre care pe baza voturilor publicului de pe Instagram se desemnează 2 formaţii care vor fi invitaţi să prezinte spectacolul lor în cadrul festivalului.

Bilete cu reduceri până pe 12 iunie

S-a prelungit vânzarea biletelor cu reduceri. Abonamentele de 149 lei se pot lua de pe pagina www.vibefestival.ro şi la punctele de vânzare offline din oraşele: Târgu Mureş, Cluj, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Sfîntu Gheorghe, Cristuru Secuiesc, Timişoara, şi Braşov până în data de 12 iunie inclusiv.

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.