Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

WorkShop de nunţi

Vă ziceam eu de ceva vreme ce cea mai mare problemă existenţială e românului nu e jobul sau cariera ci cum se organizează nunta. După asta orice  provocare este la degetul mic, o revoluţie, o reformă în sănatate sunt chestiuni pe care le rezolvi în concediu între două beri…

Întotdeauna am zis că dacă organizatorii de nunţi ar conduce ţara ar fi cei mai buni Guvernanţi: ăştia ştiu exact cine cu cine poate să stea la masă, ce le place la fiecare individual,cum trebuie să-i ia pe fiecare ca să fie generos când se stabileşte bugetul de cinste, plus că ei cunosc şi invitaţii care din partea cui sunt.

Na şi pentru că v-am lămurit cât de tari sunt organizatorii de nunţi vă spun că aveţi şansa extraordinară de a învăţa de la cei mai buni din domeniu, atât din Mureş cât şi Cluj, pentru  pentru că în data de 23 martie, la restaurantul Pescăruş se va organiza primul Workshop de nunţi. Evenimentul se adresează mirilor în primul rând şi vor fi speakeri care să acopere tot ce ţine de organizarea de nunţi, de la strategii, la decoruri, muzică etc.

Dacă vreţi să vă înscrieţi costă doar 10 lei/persoană dar trebuie să vă rezervaţi locuri pe facebook sau la telefon 0752 060 339 , 0744 565 143. 

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *