Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Ziua porților deschise la OrtoProfil!

Poate ați avut vreodată nevoie de un dispozitiv (ex:orteză, corset, proteză) ortopedic profesional, ocazie cu care v-a fost recomandat OrtoProfil.

Pentru că au împlinit 20 de ani de activitate, OrtoProfil vă invită la Ziua Porților Deschise, eveniment dedicat întregii familii!!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 oct.2014, în intervalul orar 10:00-15:00, la sediul central situat pe str. Podeni n.44A.

Programul pregătit de organizatori va cuprinde:

  • prezentarea metodei revoluționare McKenzie de examinare și tratare a discopatiilor, herniilor de disc lombare și a durerilor cervicale, dorsale și lombare – consiliere gratuită!
  • inaugurarea parcului de reabilitare unic în România
  • inaugurarea statuii “Arta îngrijirii”
  • zumba cu trupa de dans Gordulo din Ungaria
  • balon cu aer cald, jocuri, competiții în aer liber pentru copii
  • tombolă cu premii și marele premiu un wellness weekend la Hajduszobozslo, în Ungaria.

Evenimentul vă va da și ocazia de a vizita atelierele de producție, expoziție OrtoProfil și Centrul Național de Reabilitare, pentru a înțelege mai bine activitățile desfășurate de aceștia.

Ziua se va încheia la Sala Mare a Palatului Cuturii unde, începând cu ora 19:00, sunteți așteptați la un spectacol oferit de trupa de dans, în scaun cu rotile, Gordulo din Ungaria.

Intrarea va fi liberă!

Pentru informații suplimentare vă stă la dispoziție nr. de telefon: 0265-208.500, luni-vineri între orele 09:00-15:30.

 

Personal le spun: multe realizări și de acum înainte, la cât mai multe dispozitive medicale ortopedice de succes și vă recomand să participați la acest eveniment, cu familia sau prietenii. Prevenție înainte de toate! 🙂

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *