Târgu Mureş
24 Sep, Tuesday
17° C
TOP
cineplexx

Intră din nou în universul Transformers la Cineplexx!

GEN: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Fantastic, SF

DISTRIBUȚIE: Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Keegan-Michael Key, Laurence Fishburne, Brian Tyree Henry

SINOPSIS:

Transformers Unu este povestea neștiută a originii lui Optimus Prime și Megatron, mai bine cunoscuți drept dușmani înverșunați, dar care odată au fost prieteni legați ca frați care au schimbat soarta Cybertronului pentru totdeauna.

PROGRAM:

3D DUBLAT/ SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

GEN: Horror, Thriller

DISTRIBUȚIE: Halle Berry, Percy Daggs IV, Anthony B. Jenkins

SINOPSIS:

Never Let Go spune povestea unei familii bântuite de ani de zile de un spirit malefic. Siguranța lor și a refugiului pe care și l-au creat se năruie după ce unul dintre copii pune la îndoială existența spiritului.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Post a Comment