Târgu Mureş
12 Apr, Friday
13° C
TOP

Review Meniul Zilei Restaurant Atlas

Sincer mi-e teamă de ce meniul zilei găsim în spatele unor uși și pereți vechi, neîngrijiți și nemodernizați. Săptămâna asta am ales, din listă, meniul zilei la Restaurant Atlas.

Nu ne-a fost greu să ne găsim o masă pentru că era gol restaurantul. La foarte scurt timp, o tânără dra.ospătar a venit să ne ia comanda. La întrebarea noastră dacă sunt mai multe variante, ne-a detaliat meniul zilei. Una dintre variantele afișate nu se enumera printre cele două variante detaliate de ea. Fie, un fel așa și unul așa.

Meniul zilei, teoretic, a fost:

Varianta 1

 • supă de pui cu găluște de griș
 • papricaș de pui cu paste

Varianta 2

 • supă de pui cu găluște de griș
 • papricaș de pui cu găluște

Ei bine…la una dintre variante felul doi nu a fost așa ci ceafă de porc cu cartofi prăjiți și castraveți murați!!  Una a fost  anunțat, alta am primit!

În maxim cinci minute dra ospătar ne-a adus supa de pui. Ne-a pus cât am vrut noi. Supa a fost bună la gust, condimentată bine dar nu destul de caldă!! Am avut și ceva cărniță de pui în supă iar găluștele…prea, prea mari și mult prea fierte!! Am mâncat supă de pui cu găluște și mai bună!

IMG_7895meniul-zilei_Atlas

Debarasarea a mers repede, felul doi fiind adus în aprox. cinci minute.

Papricașul de pui cu paste a fost… pastele prea fierte, sosul prea uleios, fără gust…ceva îi lipsea…carnea de pui a fost bine fiartă. Cantitativ a fost suficient dar nu mi-a plăcut deloc!!

Celălalt felul doi a dat de furcă :)) Cuțitul nu tăia deloc iar furculița se îndoia!! Un chin pentru cine a avut acest felul doi! Carnea a fost bine preparată, bine condimentată și proaspăt făcută. Cartofii prăjiți au fost bunicei și cantitativ suficienți. Castraveții au fost bine murați.

IMG_7900meniul-zilei_Atlas

IMG_7898meniul-zilei_Atlas

Porțiile au fost mari.

Raportul calitate/preț este unul bunicel, preț/meniu este de 12 lei. Meniul are inclus doar pâine din partea casei. Nu este desert în meniu!

Nu pot lăuda meniul zilei la Restaurant Atlas pentru că nu mi-a, ne-a plăcut. Se poate face o mâncare mult mai bună iar de acești bani, într-un alt local, găsești mâncare mai bună și poate și un desert!

Restaurantul este mare, nu miroase a mâncare iar muzica a avut un volum potrivit. Un zgomot tare îl scoate…aerul condiționat, am bănuit noi… Tacâmurile sunt foarte vechi, foarte zgâriate, cuțitul nu taie iar furculița este “flexibilă” :)) Chiar nu e bine așa!! Stâlpii din restaurant sunt cojiți, murdari, scaunele au tapițeria murdară iar dacă mai ai curajul să te uiți pe marginea geamului, dincolo de perdea,…te apucă toată scârba!! Nu sunt pretențioasă dar sigur acel restaurant nu a mai fost renovat sau “reîmprospătat” de când a fost deschis oficial!!

Servirea este bună iar personalul amabil chiar dacă dra ospătar s-a supărat când i-am spus că nu taie cuțitul!!

Nu vă pot recomanda meniul zilei la Restaurant Atlas!! Doar dacă vă aflați în zonă și vă este tare foame… Un restaurant și un meniul zilei din categoria low budget!

Meniul zilei pe săptămâna viitoare îl găsiți accesând meniulzilei.info 

Comments (2)

 • ancuta

  Mancarea chiar este gustoasa la restaurant Atlas ..localul chiar arata bine ,cu toate defectele gasite de voi ! De la renovare s-au mai facut investitii , dar e usor doar de vorbit ! Ma intreb, oare de restaurantele Darina ce aveti de comentat ? Incepand cu mancarea totul este un dezastru 😊Pentru 12,90 este mai mult decat suficient
  Da…gasesti meniul zilei cu desert ,dar cu 15 lei ..daca e sub acest pret ,cu siguranta , cantitatea este mult prea mica .
  Oricum ,parerile sunt inpartite!😊
  O zi frumoasa ! 😊

  reply

Post a Comment