Târgu Mureş
19 Jul, Friday
32° C
TOP

Review Meniul Zilei Restaurant Blue Pearl/Perla

Un alt meniul zilei, un alt restaurant din lista noastră și anume Restaurant Blue Pearl.

Dacă vă uitați pe meniulzilei.info sesizați că Blue Pearl și Restaurant Perla sunt la aceeași adresă, au același nr de telefon, același meniu singura diferență este prețul 12 lei, respectiv 14 lei/meniu.

Ei bine noi am mers la Blue Pearl, meniul fiind același… Când am intrat în restaurant am realizat că avea loc un parastas. Bine, fie! Locuri libere mai sunt, intimitate nu dar…mâncăm alături de ei.

Ne-am ales o masă iar la scurt timp, în mai puțin de trei minute o dna ospătar a venit să ne ia comanda. Masa la care ne-am pus era cu firimituri, dar eu am vrut să stau acolo în ideea că va curăța cineva imediat ce va vedea că noi stăm la acea masă. Ei bine, da, dna ospătar mai să mă certe că de ce vreau eu să stau chiar pe acel loc și nu pe cel de lângă că masa nu e curățată pe locul în care m-am pus eu… Ok! În loc să îmi spună că vrea să curețe și apoi să mă pun la loc se ia de mine că “de ce să stați aici unde e murdar?! stați acolo!!” Mmmm…”faină” atitudine dragă doamnă!

După ce a dat firimiturile pe jos și pe scaun, adică “curățat”, ne-a luat comanda. La foarte scurt timp a venit și ne-a pus apă minerală în pahare și ne-a adus pâinea, ambele au fost din partea casei.

Meniul zilei a fost:

Clientul își alege liber meniul din lista de supe, fel doi. Noi am întrebat și numai o variantă mai era la felul doi. Care? Nu știam că nu ni s-a spusdna grumpy cat nu a stat “de vorbă” cu noi.

  • Supă de roșii
  • Cotlet la grătar cu cartofi aurii
  • Cotlet la grătar cu cartofi la cuptor
  • Varză murată
  • Desert

În aprox trei minute au sosit și supele. Supa nu a fost suficient de caldă, puțin peste călâie, din bolul meu s-a vărsat supă până la masă, dar na… Supa a fost bunicică, cam săracă în consistentă dar suficient cantitativă. Nu a fost grasă, a fost bine condimentată. Putem spune că am mâncat supă de roșii și mai bună.

IMG_7763meniul-zilei_perla

Debarasarea a mers repede, în aprox trei, patru minute fiindu-ne adusă varza murată și…desertul!!! Varză murată cu desert, la ambalaj, nu am mai mâncat dar na… :)))

Am așteptat, evident și felul doi care a fost adus repede. Cotletul la grătar a fost bine făcut, gustor, bine condimentat, bucățile au fost destul de mari. Cartofii însă…not ok, vorba aia!! Bănuim că au fost cei la cuptor, tăiați ca pentru a fi prăjiți, condimentați și bine, bine făcuți la cuptor, cu prea mult ulei. Aveau și…o spumă, o ceva albă pe suprafață… Varza a mers bine cu acești cartofi cam grețoși.

IMG_7765meniul-zilei_perla

Am trecut și peste acest fel doi și…ne-am “bucurat” de al nostru “sănătos” desert ambalat. O prăjiturică cu prea multe E-uri, ambalată ne-a îndulcit puțin papilele.

IMG_7766meniul-zilei_perla

Pe scurt? Un meniu mediocru. Am mâncat multe altele și mai bune.

Ne-am săturat? Da.

Raportul calitate/preț este unul bun, preț/meniu este de 12 lei/14lei. Meniul are inclus desert, apă și pâine din partea casei.

Am întrebat de ce diferă prețurile, fiind același meniu aprox în același loc și…”pentru că aici sunt două stele, dincolo patru. Atât!” :)) Bravo Blue Pearl/Perla!

Restaurantul este mare, aerisit, nu miroase a mâncare, nu este curat (masa am găsit-o cu firimituri, nu una, două, un șervețel își găsise veacul de jos iar tacâmurile ar putea fi înlocuite cu trecerea deceniilor). Muzică nu este, servirea este rapidă dar…cu așa personal îți cam pierzi pofta de mâncare!!

Mergeți și încercați meniul zilei la Blue Pearl/Restaurant Perla și, cu noroc, poate dați de un personal mai drăguț, o masă mai curată și un meniu mai bun.

Meniul zilei pentru săptămâna viitoare îl găsiți pe meniulzilei.info

Poftă bună să aveți!

Post a Comment