Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
34° C
TOP
Captain Bean

Review – Captain Bean

Ne plac acele dimineți, fie că sunt ele mai răcoroase sau călduțe, ne place senzația și gestul în sine dar, cel mai mult adorăm aroma și al ei gust care ne trezesc toate simțurile și ne pregătesc pentru o nouă zi. Da, ai ghicit! Despre cafea vorbesc 😀

Și pentru că al nostru orașel începe, încetul cu încetul, să fie împânzit de aroma diferitelor cafele, vrem să te anunțăm că ai o nouă cafenea în oraș și anume Captain Bean!

Bianca Cristurean, administrator la CRISTUREAN COFFEE SHOP S.R.L, împreună cu soțul ei au adus din dragul nostru Cluj, Captain Bean pe B-dul 1848 nr. 5. Încă o părticică din oraș este, de acum, acoperită de o cafenea.

În cele ce urmează, îți vom prezenta povestea Captain Bean (ție îți va rămâne să le faci o vizită 😉 )

Ce reprezintă pentru voi Captain Bean?

Voiam de ceva vreme să deschidem ceva al nostru, iar după multe căutări pe Google, am găsit pagina Captain Bean, fiind direcționați automat către partea de franciză. Am făcut câteva cercetări cu privire la Captain Bean, inclusiv pe rețelele de socializare, unde am găsit doar recenzii pozitive, majoritatea fiind despre amabilitatea și abordarea angajațiilor, fiind zâmbitori și foarte amabili.

Am completat formularul de contact pentru franciză, iar peste câteva zile am și fost contactați de cei de la Captain Bean pentru a stabili o întâlnire.

La întâlnirea cu co-fondatorul, Ruben Filimon, am simțit din primele minute că am găsit ceea ce căutam. Discuțiile cu el au continuat de-a lungul luniilor următoare, timp în care nu a încetat să fie transparent și având mereu un vibe bun. Ceea ce ne-a convins cel mai tare a fost atitudinea CEO-ului, Bogdan Pandea. Un om foarte prietenos, deschis, care a avut mereu un sfat bun și s-a dovedit a fi un real ajutor pentru noi.

ne-a povestit Bianca și al ei soț.

Au pornit la drum cu un gând, cu o dorință care s-a concretizat în cele din urmă.

De ce ați ales să aduceți Captain Bean în Târgu Mureș?

Din mai multe motive. Unul ar fi familia Captain Bean care ne-a primit cu brațele deschise încă de la prima întâlnire. Al doilea motiv, ar fi transparența, ajutorul și răspunsurile pe care le primim, cu promtitudine, la oricare întrebare adresată către ei. Nu în ultimul rând gustul, aroma și mirosul cafelei Captain Bean. Am simțit nevoia de a o împărtăși cu târgumureșenii.

Care este povestea Captain Bean?

O informație, caldă, venită direct de la Cluj Napoca

Numele Captain Bean a apărut în urma mai multor sesiuni de brainstorming. Acesta este, după cum probabil v-ați dat seama, legat de conceptul de armată, care are o semnificație aparte pentru mine.

Captain Bean este un căpitan al dimineților, dacă doriți, un personaj care se trezește dimineața și face cafea oamenilor, ajutându-i pe aceștia să își înceapă ziua așa cum se cuvine și să pună lumea în mișcare. De aici și sloganul nostru 

“Proud to wake you up!’’

a declarat pentru OutInMures, Bogdan Pandea, fondatorul brandului.

Ce aduce nou în oraș Captain Bean?

Pe lângă House Blend (70% Arabica-30% Robusta) vei găsi, tot timpul, cafea de specialitate din Columbia, care promite să trezească papilele gustative ale tuturor căpitanilor care aleg să treacă pragul micuței cafenele. Această cafea de specialitate este cu note de prune uscate, vin roșu și ciocolată amăruie. Tot aici vei găsi și cafea din Guatemala care surprinde prin ale ei note de biscuiți, caramel, mere roșii și coajă de portocale.

Care este recomandarea voastră din meniu și de ce?

Ceea ce recomandăm cel mai des, mai ales atunci când clienții își doresc ceva mai special, sunt băuturile de sezon. Sunt pline de arome, fie cu cafea, fie cu pudră de chai. În fiecare anotimp vom încerca să ne surprindem clienții cu băuturi perfecte pentru sezonul respectiv.

În momentul de față, avem două băuturi de sezon: PumpKream Latte și Spiced Chai Latte.

Bianca și soțul ei te așteaptă să le încerci! 🙂

De unde provine cafeaua și restul produselor?

Un portofoliu de preparate atent selectate și gândite pentru o zi plină de energie pentru clienții Captain Bean.

Referitor la cafea, avem un blend propriu – Captain’s Blend, creat special pentru noi și cafea de specialitate – Columbia și Guatemala. Ceaiurile se găsesc de asemenea în mai multe sortimente. Toate acestea pot fi achizitionate și pentru acasă direct din locația noastră.

Pe lângă cafele și ceaiuri, avem băuturi sezoniere speciale, cu sau fără cafea, produse de patiserie pentru un mic dejun pe fugă, batoane de ovăz, napolitane și băuturi răcoritoare. Încercăm în permanență să aducem ceva nou pentru clienții noștri și să îi surprindem cu diferite arome și gusturi.

Care este punctul forte al Captain Bean?

Noi credem că atitudinea prietenoasă a căpitanilor și atmosfera plăcută din locațiile Captain Bean ne caracterizează foarte bine și determină oamenii să revină la noi la cafenea. Așadar, rata de întoarcere a clienților noștri este cea cu care ne mândrim cel mai mult. Asta pe lângă cafeaua foarte bună, desigur, căci altfel te simți atunci când, alături de aceasta, primești și un zâmbet (așa de după mască în perioada asta) și o vorbă bună, deci per total o experiență care te va convinge să te întorci și cu altă ocazie.

La noi vei găsi mereu oameni deschiși, dornici să îți facă diminețile (și zilele) mai ușoare.

ne-a declarat Bogdan Pandea, fondatorul brandului.

Sperăm că se va menține tot acest farmec și la noi în oraș și că cei doi șoți, care au ales să francizeze Captain Bean, vor triumfa în ”lumea cafelei” târgumureșene.

Ce pregătiți pe viitor?

Multe surprize! Combo-uri, băuturi diferite în fiecare sezon și multe altele de neratat!!

 De ce nu și alte locații în Târgu Mureș.

ne-a asigurat Bianca Cristurean.

Și nu uita: începând cu data de 5 decembrie 2020, îți poți comanda băuturile favorite direct din aplicația tazz by eMAG. O poți descărca direct din Magazin Play sau App Store.

Eu una sunt curioasă să încerc și această cafea, să văd dacă mă regăsesc în aromele ei.

O zi bună începe cu o cafea bună! Let Captain Bean to wake you up! 😉

Photo credit – Captain Bean

Post a Comment